Drömmigt bröllopsbloggstips – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Drömmigt bröllopsbloggstips

 
Idag kom en intervju ut med mig ut på den drömmiga bröllopsbloggen Sisters in Law – ett hett tips på bröllopsblogg för er som ska gifta er och söker inspiration! Jag kommer återkomma i bloggen och köra “fråga bröllopskoordinatorn” där framöver också vilket känns superkul. 
 
Älskar denna bilden som Lisa Wikstrand tog på alla magiska buketter som Pretty Flowers i Lund skapade åt mig när vi hade fotodag för boken – jag ville visa på en massa olikheter i hur man kan göra buketter. 
 
 
Passar på att visa två av mina favoritbilder från boken  också, bröllop kan ju se så olika ut och här har Lovelyprints gjort olika typer av trycksaker för att visa på stilrent, bohemiskt, grönskande, lantligt osv till boken, fint va? Jag vill verkligen spegla alla typer av bröllop i boken så oavsett om du ska pyssla ihop hela ditt bröllop till minimumbudget eller ha värsta slottsbröllopet eller gifta dig utomlands så är där massor med bra tips i boken!
 
Foto Lisa Wikstrand ur boken “Planera ditt drömbröllop – med Johanna Kajson”. 
 
Superkul att vara igång med jobbet igen och det händer ju som sagt så himla mycket spännande för både mig, bloggen och Great Weddings för tillfället. På måndag börjar bröllopsappen byggas och i slutet av veckan kommer jag släppa två datum för signering och AW-mingel med boken så vi ÄNTLIGEN kan ses!! HURRA! Och jag ska få göra eventen tillsammans med ett företag jag verkligen gillar vilket känns overkligt så för alla er som vill ses så kommer jag finnas i Stockholm 28 november på en öppen AW och i Malmö den 6 december!! Mer info kommer men jag hoppas så ni vill komma och ses och få era böcker signerade (man kan köpa på plats) och snacka lite oavsett om ni ska gifta er, har gift er eller bara läser bloggen såklart. Detta ska bli SÅ kul!
 
 
 
 
 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.