Det perfekta livet… – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Det perfekta livet…

Med tanke på årets bloggjulkalender med temat “Det perfekta livet” så tänkte jag kickstarta med blanda upp alla härliga bikinibilder på avstånd med dessa på min gropiga rumpa med celluliter sedan mååånga år tilllbaka. Den är inget jag gärna visar upp i första hand men vafasen – kan jag visa upp biknibilder framifrån när jag spexar loss pås tranden som denna….
 
 
— Så kan jag väl visa upp det perfekta livets bakdel också? Med gropar, tigerrända och celluiter och allt. Eller hur?
 
 
Där har ni den – min bakdel! Jag har mått ruskigt dåligt över att den inte är slät och fast som sammetslena brunbrända rumpor ser ut att vara i varenda tidning men jag kämpa med att acceptera att så här ser jag ut och så har jag sett ut länge. Och framförallt efter gravidteten då alla mina 30 kilo verkade expolodera på rumpan och låren så den var helt blårandig till slut – då grät jag. Oj vad jag grät, är det så här man ska se ut nu. Men vad gör det? Ingeting, för jag har en man som älskar mig och en underbar son och jag har ett härligt liv och svinkul på stranden  – och jag ville kickstarta det perfekta livet! Så även om jag kämpar på med kroppsnojor som så många andra kvinnor så tror jag på att öppna upp för verkligheten oredigerad istället för att gå på svindyra behandlingar i smyg för att försöka släta ut. De pengarna kan jag ju lägga på en resa till Dubai med familjen istället och njuta i värmen – så mycket bättre!
 
 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Alexandra

  Åh vad jag älskar att du gör det här! Och du är så jäklans snygg ju. Jag har alltid haft (och har) precis samma ångest som du över det där med alla egnas släta fina ben och rumpor vs. mina egna som inte alls är så släta och fina. Tack för att du bjuder på det här. Det är såååå fint i den här filtrerade världen ♡

 2. Marion

  Jag fick mitt första barn i februari, gick också upp 30 kg, men bara runt magen, vilket är som en släpp, hängig, randig skinnpåse som jag mår dåligt över. Det blir sakta men säkert bättre, och jag försöker se att jag Äntligen, efter åtta års lång väntan, faktiskt har en helt underbar son. Då får jag se ut såhär.
  Tack för en bra blogg. Jag läser den ofta.
  Du är iaf jättevacker, även om du själv nojar lite.
  Kramar från ett småkyligt Norrland!

 3. Therese

  Du är så vacker Johanna!! Blir tårögd av detta inlägget, så äkta. Har också en bubblig, mjuk, fin rumpa så känner igen mig 🙃☺️ Älskar mina kurvor men ibland har jag också fått spärrar i huvudet sv ”alla andras” (what?! Egentligen vems??) lena, vältränade kroppar. Men kommer alltid ändå tillbaka till att jag älskar min kropp. Den är som den är och den är perfekt.

  Slås iaf varje dag av hur vacker du är – från alla håll! Sådeså 👊 KRAAAAM

 4. Anonym

  Jag tycker att du är hur snygg som helst, både framifrån och bakifrån. Men mest framifrån för annars missar man dina glittrande ögon.
  -Jenny-

 5. Tess

  DU inspirerar Johanna! Btw, du är smashing både med och utan tigerränder, celluliter och allt vad vi alla har på ett eller annat sätt.

 6. Anonym

  Du är hur himla snygg som helst!!! Har precis fött barn och känner inte igen min kropp överhuvudtaget – kroppen som jag aldrig haft vett att uppskatta tidigare saknar jag nu. Men! Den har gett mig det finaste man kan få och det är ju det coolaste av allt, go kroppen!!! ❤️
  Kram till dig