Kaffe i silverkanna och skapa affärsplaner med främmande människor – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Kaffe i silverkanna och skapa affärsplaner med främmande människor

Låt hos hoppa tillbaka till helgens frukostar istället för dages grötskål igen, jag älskar ju hotelfrukost och det är liksom en stor del av att bo på hotell för mig…
 
 
Rickard är ingen frukostmänniska eller brunchmänniska alls så här är det jag som njuter mest, åh tänk att få dricka sitt kaffe ur en sådan där liten silverkaffekanna idag…. Så enkel detalj som gör det extra lyxigt och Lydmars restaurang är ju inredd som ett vardagsrum så det är hemtrevligt värre att sitta bland bokhyllorna.
 
Idag väntar en workshop med dem som jag ska släppa bröllopsappen med och vi ska sätta affärsmodellen och målen för att se så vi alla tre vill åt samma håll, en viktig sak att göra när man startar nya projekt och framförallt när man startar det med helt okända människor. Jag har aldrig träffat dem IRL än utan bara över Skype och vi fick kontakt via mailen för affärsidén vi alla tre delade, så spännande att kika på projekt med helt nya kollegor!
 
Men först, kaffe ur kaffemugg istället för silverkanna… Det är gott det med!
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. johannakajson
      JOHANNA KAJSON

      Det är ett planeringsverktyg med alla verktyg man kan tänkas behöva för att underlätta planeringstiden 🙂 När ska ni gifta er?? Ett tips är ju min bok också såklart, "Planera ditt drömbröllop – med Johanna Kajson"