Mer från halloweenfesten… – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Mer från halloweenfesten…

Okej, sista inlägget om Halloween för i år – sen kommer jag slå över till julfeeling, haha… Vi flög hem vid 12 efter en smarrig frukost på hotell Lydmar och väl hemma hade mamma och pappa lagat värsta turkey-middagen och bakat äppelpaj tillsammans med Charles, bästa söndagsmiddagen ju!! Så vi hade det mysigt med dem under eftermiddagen och när de stack passade jag på att klippa buskarna på framsidan och sätta ljusslingor i dem…. Jag tycker det är fullt rimligt att börja med när man ställt om klockan till vintertid! Ljuset behövs i trädgårdarna då… Ska vi alla införa det som regel? JA!
 
Nog om det, jag fick ett gäng bilder av Josefin Hellgren som var fotograf på festen igår så här kommer ett sista bildregn från årets halloweenfest, man kan ju lugnt säga att temat för bilderna på mig är…. DANS! Haha, det och återigen ofiltrerat – alla andra hade strumpbyxor med glans som tajtade till och lyfte liksom men icke jag som körde barbent i min dockroll. Äsch, jag avskyr ju strumpbyxor så det fanns inte på värdlskartan för mig att trycka ner mig i något som jag får ont i magen av efter en stund.
 

 
 
 
 
 
 
 
Jag är fortfarande helt varm i kroppen av att ha fått dansa loss så mycket igår. Jag hade ju som ni ser de smaaaalaste höga klackarna man kan ha så jag fattar själv inte riktigt hur jag lyckade röja runt så mycket i dem, haha. Men det känns idag!

Nu ska vi natta Charles strax, han verkar inte märka av vintertiden ett enda dugg dock MEN han hade tydligen sovit hela natten i sin säng inatt igen, wow!!

Ha en fin söndagskväll!

 
 
 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anonym

  Superfin klänning! Vad tycker du om hms storlekar? Jag som betraktar mig själv som "normalstor" i kroppen måste nu ha minst 42 i deras byxor. Överdelar inga problem. Tycker det är konstigt, otroligt begränsat utbud för de som verkligen ÄR större….dumt rent businessmässigt

  1. johannakajson
   JOHANNA KAJSON

   Hrmm, nu var det länge sedan jag köpte byxor där så jag vet inte om det men annars har jag alltid tyckt hm varit bra men zara katastrof – så det kanske beror på kroppstyp/form snarare än storlek? (Mina höfter får aldrig plats i zaras byxor även om jag går upp 2 storlekar i storlek)