Dejtweekend med lyxhotell för halva priset – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Dejtweekend med lyxhotell för halva priset

I stolt samarbete med DIB Hotel, inlägget innehåller reklam
 
Godmorgon från morgonrocken, jag ÄLSKAR när hotell ha morgonrockar, det betyder allt för mig och jag lever alltid i dem när jag är på hotellrummet men aldrig hemma…
 
Kör morgonrock ända tills vi ska gå ut på stan, haha. Måste man byta om?
 
 
Nu när vi skulle bo på hotell i Stockholm i helgen och ha dejthelg så ville vi lyxa till det lite extra och bo på något fint hotell så då slog det mig att en bekant startat något riktigt smart som jag ville testa….-Det heter DIB Hotel och det är en sajt där man kan buda på hotellrum i den prisklassen man själv önskar betala för – man kan alltså få ett lyxhotell som Lydmar för halva priset, HUR bra för dejthelgen??
 
Att kunna sitta i fönster…. Det är nog det jag saknar mest med lägenheterna i Stockholm…
 
 
Ni vet ju att jag älskar att testa olika hotell när vi bor i Stockholm och om jag nu dessutom kan få prova 5-stjärniga hotell för 40-50% av priset så måste jag ju tipsa er om tjänsten ockås, jag blir så stolt över coola vänner som skapar och driver såna här bolag, hur kommer man på och genomför den idén liksom?? DIB insåg att mer än 40% av hotellrummen i Sverige oftast står tomma så de ville dels hjälpa hotellen att kunna sälja sina rum som står tomma utan att de utåt sätt behöver sänka priserna men framförallt ville de skapa något där vi som kunder faktiskt kunde få tag i de där hotellrummen utan att det kostar skjortan. Win-win helt klart och jag kommer fortsätta använda tjänsten varje gång för jag vill ju prova fler hotell i Stockholm!
 
 
 

Det som är lite spännande är ju att man inte vet exakt vilket hotell det blir, jag fyllde i att jag ville ha ett 5-stjärnigt hotell i Stockholms innerstad (man kan välja vilket område man vill ha hotell i så det är inte så att man hamnar utanför stan om man inte vill det, man kan till och med välja stadsdel så vill man t ex bo på Östermalm helst eller Söder helst så väljer man bara där helt enkelt.) och sen fyllde jag i vad jag ville betala vilket var ungefär 50% rabatt (sajten visar då hur stor sannolikheten är att budet accepteras och hur mycket priset blir per natt) och sen budade jag och väntade med spänning och vips så kom det ett mail att mitt bud hade accepterats av Lydmar. Ett hotell jag har velat bo på länge så nu har vi dejthelg här, hur smart!?

 
 

Jag överraskades med en snackbox och en hälsning av DIB när jag kom till hotellrummet igår
 
 
 
 
Jag är helt kär i detta hotellrummet men eftersom jag älskar att testa nya hotell så kommer jag lätt låta slumpen bestämma nästa gång vi bor i Stockholm igen, här är så många hotell jag vill testa ändå!! Så jäkla stolt över vännerna som startat DIB, hoppas ni också gillar tjänsten lika mycket som jag!
 
 
 
I stolt samarbete med DIB Hotel, inlägget innehåller reklam
 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. johannakajson
   JOHANNA KAJSON

   det är olika beroende på om du tar 4 eller 5 stjärnigt och vilka datum och områden man kikar på, du kan skapa konto och gå in och testa (man ser hur mycket man kan lägga och hur stor sannoliken är att det accepteras) men inget är avtal innan man fyllt i sina kortuppgifter så man kan alltid gå in på hemsida och kolla!

 1. Becka

  Vilken smart grej! Ska testa i vinter när vi ska till Göteborg 🙂 en fråga bara. När budet accepterats betalar man med kort då eller betalar man på plats??