Vi ses på bröllopsmässan i januari! – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Vi ses på bröllopsmässan i januari!

Jaa, äntligen kan jag berätta att vi kan få träffas på Bröllopsmässan på Grand hotell i januari nästa år, hurra! Jag kommer agera på scen, vara med i Bride Sucess och så kommer jag sälja signera boken på plats såklart! Kan vi snälla ses där? Vore SÅ kul att få träffa er och alla ni som redan köpt boken kan komma och få den signerad såklart..
 
Foto av Frida Ireklint
 
 
Bröllopsmässan på Grand hotell är 27-28 januari och biljetterna släpptes precis nu i dagarna om ni vill haffa er biljett och spana in hela programmet så gör ni det här så hoppas jag att vi ses på plats! (Jag återkommer med datumen för signering och träffar i Göteborg och Malmö – det kommer och kaanske kommer även en signering redan nu om ett par veckor…)
 
Bild från när Vardagsfesten gästade scenerna på Bröllopsmässan för några år sedan – ska bli så kul att komma tillbaka!
 
 
Idag har jag haft ett telefonmöte om en ruskigt rolig lansering jag kan berätta mer om redan i slutet på denna veckan, det är intensivt arbete just nu men herregud så kul detta är att mitt projekt jag klurat på ett par år äntligen blir verklighet senare i höst. Det handlar om bröllop och något jag har fått efterfrågan om i många år – kan ni gssa vad det är?
 
 
DESSUTOM fick jag förfrågan att vara prisutdelare på en gala i höst vilket också ska bli otroligt roligt så nu måste jag ut och leta efter glittrande kläninngar… Eller ska man köra på en klassisk men lite extra snygg svart LBD som denna? (adlink)     (Eehhh den måste jag kanske köpa ändå kände jag nu…) Jag tror jag får berätta om galan och mer om det senare i veckan också – det blir nyheternas vecka det här! Kul!
 
Slutligen, hörde att ni var många som uppmärksammade att jag fick en så fin shoutout i senaste “Livet på Läktaren” med Maja och Sanna – även om jag gör deras bröllop så blir jag så himla glad varje gång jag lyssnar på deras podd för det är som reseacharbete för mig av desssa sköna tjejer – har ni inte lyssnat på podden så gör det genast! En ny favorit för mig – inte minde än två poddtips idag hörreni. Vilka poddar lyssnar ni på?
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.