Sensommarblommor och reflektioner – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Sensommarblommor och reflektioner

 
 
Onsdagsmorgon, kaffe i min monamiemugg och lite jobb med färg och form på dagens kontor… Idag är det halvdag jobb och sedan är det en föreläsning av en psykolog som väntar, otroligt spännande! Den här återhämtningen och fokuseringen på bara mig själv har blivit en bra paus och vila inför hösten efter en tuff sommar med liite för mycket jobb – genom rehabdagarna tvingas jag vara ifrån mobilen 2h och ladda batterierna i lugn och ro vilket är precis vad jag behöver inser jag. Jag hinner reflektera, fokusera och ta sts inför årets sista månader, just nu tänker jag mycket på vad jag vill åstadkomma med dem.
 
 
Både i jobbet men också privat, alla krukväxter här inne ska t ex planteras om då många växt och behöver strörre krukor… Sedan vill jag se över trädgården och se om där är något vintergrönt vi hinner plantera eller om det får vänta tills nästa år och så vill jag sätta lite höstkrukväxter där ute också, till nästa år ivill jag plantera höstanemoner och syrenhortensia som jag har i min DAGGvss på bilden, dessa är från mammas och pappas trädgård och ha blommor som är som vackrast i augusti är ju fantastiskt, jag vill liksom bygga en blomstrande trädgård från april till september – detta är ju bara vår första sommar i huset så jag får låta det ta tid..
 
Jag låg och tänkte på det igår när jag nattade Charles, att vi bott här 9 månader nu och vad mycket vi lärt oss under dessa 9 månader om hus, trädgård och bilar men att vi faktiskt måste fortsätta låta saker ta sin tid, för det är fortfarande en stor omställning från 8 år i lägenhet i Stockholm.. Nu när Rickard jobbar så mycket där uppe (bor där minst 1 natt i veckan för tillfället) så känner jag ett litet sting av avundsjuka och längtan jag med, vi pratar mycket om det och det är okej för jag visste ju att det skulle komma en tid när jag kände så. Jag har nog inte riktigt sörjt Stockholmsflytten för allt har gått så bra sedan vi kom ner hit… Jag sörjde ju sista dygnet vi bodde i Stockholm men sedan har det liksom varit full fart och så himla mysigt att bor här och har hus och allt så jag är inte jätteförvånad att det är lite sorg i bröstet nu när hösten kommer… Hösten i Stockholm är fantastisk! (För er som inte sett den smärtsamma flytten så finns det filmer från den, del 1 och del 2 och del 3.…)
 
Det är så spännande det här med att skriva blogg och att skriva av sig, jag har gått omkring med ett ledset hjärta några dygn och inte riktigt veta vad det var men nu när jag skrev så bara flög orden ur mig så tack vare bloggen, och er, så inser jag nu att det är Stockholm som gör ont. Och att det är okej.
 
<3
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.