Grönare luncher – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Grönare luncher

 
Vi pratade mycket mindfulness idag med psykologen och gjorde 2 övningar vilket var superskönt, första gången var det svårt att hålla fokus i tankarna men andra gången gick jag in helt i kroppscanningen och lyckades slappna av helt så att jag faktiskt kände mig piggare efteråt. Fantastiskt, men VARFÖR är det så svårt att ta sig tid till mindfulness eller mediyogan? De vill att vi ska göra det varje dag och jag har uppenbarligen SÅ svårt att ta in såna här nya rutiner i mitt liv – antagligen för att jag oftast försöker förändra flera saker samtidigt när jag går in i såna här idéer. Då vill jag få till yoga, löpning och styrketräning samtidigt vilket såklart oftast inte funkar. MEN, jag ser inte det som ett misslyckande utan jag ser det som att varje verktyg jag får som jag känner funkar är ett verktyg som jag kan samla i min lilla ryggsäck och så kan man plocka fram vad man behöver för dagen efterhand.
 
Hur som, jag hann inte köpa lunch så jag slängde ihop en snabb lunch med vad som fanns i kylen och den blev väääldigt grön såg jag, men faktiskt fantastisk god!
 
 
Jag skulle ju försöka äta veggielunch en dag i veckan (eller oftare än förr var årsmålet och det håller jag, men med siktet på en gång i veckan och mest för att jag bara tänker att jag MÅSTE ha kött av vana, att man liksom inte kan äta en middag utan att där är med kött, fisk eller kyckling så det är mer en tankebana och vana jag vill försöka öppna upp en ny dörr kring) så dagens grönskande gröna lunch var ju super.
 
Nu ska jag jobba innan jag ska hämta superC för supermyseftermiddag! Fick hem ett gäng böcker idag också som ska signeras och så sprang jag över den här fina intervjun:
 
 
Kul! Och så smsade Rickard från en bokhandel i Stockholm som också hade sålt slut, så himla roligt! Jag blir så varm i hjärtat varje gång någon köper boken och jag tänker så mycket på alla er som står i strartgroparna och ska börja planera nu i höst!
 
 
<3
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Testa linas vegetariska matkasse, det är 3 middagar och det blir över till lunch dagen efter. Lättlagat och verkligen GOD mat! Vi är supernöjda (Obs ej spons eller anställd hos Linas 😊)

  2. Anonym

    Testa linas vegetariska matkasse, det är 3 middagar och det blir över till lunch dagen efter. Lättlagat och verkligen GOD mat! Vi är supernöjda (Obs ej spons eller anställd hos Linas 😊)

  3. Rebecka

    Tänkte bara kolla om du har gjort någon ändring, om det är min dator som är efter eller om det är något annat tok men jag kan bara läsa tre inlägg innan sidan tar slut och det det står "till toppen". Förut har jag bara kunnat scrolla vidare hur många inlägg som helst men det kanske är ändrat numera?