Boken i media – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Boken i media

 
Recensionerna börjar trilla in…
 
Jag fick precis denna intevjun med tidningen ELLE skickat till mig, herregud vilken fin artikel, det är så mäktigt att se folk tolka boken och mitt jobb och denna var ju väldigt elegant skriven måste jag säga!
 
 
 
Isabella Löwengrip skrev så här fint, bättre recension kan man ju inte få, Valerie svängde ju förbi lunchen och kolla bara på Vanja Wiksröms fantasiska inlägg om boken… Jag har tipsat om hennes blogg förr men gör det igen- en riktig feelgood blogg med allt från skönhetstips till småbarnstankar!  Skånska Daglbladet, Sydsvenskan och Trelleborgs Allehanda har redan hunnit skriva om mig och boken och jag är så enormt tacksam för all respons!! Må Bra fick förresten 7 tips för att undvika stress i bröllopsplanering för er som vill ha veckans bröllopstips. Och just det ja, ELLE skrev också om min 7 tips för ett drömbröllop, kika här.
 
Alla bilder från Michelle Johansson
 
 
Förresten, såg att Kenza hade lagt ut nya bilder från bröllopet för er som är nyfikna… Som sagt – de är så jäkla snygga och kära!
 
Foto Fabian Wester
 
 
Och vill ni smaska i er mer fantastiska bröllop så spana in Baba Canales från helgen som man inte kan få nog av, eller Malin och Sigge Eklund förnyelse av löften – här spår jag att denna traditionen ÄNTLIGEN kommer till Sverige. Tack för det Malin och Sigge – att ni satte traditionen på svenska bröllopskartan!
 
 
 
 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.