Johanna Kajson

Läs om mitt kejsarsnitt hos MAMA

Förresten, nu såg jag att artikeln om kejsarsnitt var uppe på mamas egen sajt också så för er som inte hann haffa tidningen så finns alla tre storys här.
 
Foto privat från vår förlossning, får ej användas eller spridas
 
 
Jag vet att många saknar positiva förlossningsberättelser kring kejsarsnitt så för er som vill läsa min förlossningsberättelse som är ett planerat kejsarsnitt i juni 2015 så finns det här – del 1, del 2 och del 3 som alltså är före, under och efter vårt fina planerade kejsarsnitt där vår son kom till världen. Jag kan ärligt säga att vi hade en HELT fantastiskt upplevelse med vårt planerade kejsarsnitt.
 
Jag har skrivit om hur man bäst förbereder sig inför ett planerat kejsarsnitt här och vill ni läsa hur ett planerat kejsarsnitt oftast går till så har jag skrivit en guide om det här.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofia

    Hej! Så fint att du delar med dig av detta! Jag fick akut snitt med första barnet och har fått planerat snitt bestämt nu med mitt andra. Så härligt att få läsa om din upplevelse <3 Förresten undrar jag om du hade en "ersättnings/vällingmaskin" till charles? Har för mig att jag läst om det i din blogg men du kanske bara nämnt den och inte ägt en. Om du hade det får du gärna beskriva vad du tyckte om den 🙂