Elle tipsar om min bok! – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Elle tipsar om min bok!

Whaaaat, jag fick precis denna länken skickad till mig att Elle tipsar om min bok, hurra!! Tack snälla ELLE!  (De skriver om 12 böcker att läsa i sommar – här är våra tps och MIN bok är med. Det känns overkligt eftersom jag fortfarande inte fått hålla den i min hand, gud vad jag längtar till pressdagarna i slutet på augusti nu!!
 
ELLEs ord om boken?
 
“Ska du gifta dig om några månader? Nu släpper kändisarnas bröllopskoordinator Johanna Kajson sin debutbok Planera ditt drömbröllop, en guide till hur du lyckas få det drömbröllop du alltid drömt om. Johanna har planerat bland annat Isabella Löwengrips, Hannah Widells och Kenza Zouitens bröllop och vet hur man syr ihop ett intimt bröllop för bara några tusenlappar till ett stort bröllop med en budget på 1,2 miljoner.”
 
 En av bilderna i boken tagen av Lisa Wikstrand, SOM jag älskar denna bilden!!
 
 
De har nog rotat i lite gamla pressklipp för jag minns det där bröllopet för 1,2 miljoner och nu är det så galet så jag gör bröllop där värdet är ännu högre, roligt för då får man gå loss i varje detalj men för mig är det minst lika kul att göra ett kostnadseffektivt bröllop med liten budget där brudparet kan tänka sig att pyssla en del själva. Det är det bästa med mitt jobb, att allt kan vara så himla olika!
 
 
Vill du förhandsbesätlla min bok kan man göra det redan nu t ex här.
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Vad kul! Men du, varför ödmjukt tacka? De rekommenderar den inte för att de är snälla, utan för att de tycker att den är bra. Sträck på dig! ❤