Johanna Kajson

Feberligan

Fredag. Det spöregnar utanför dörren och jag somnade strax efter 20 igårkväll med Charles och sov till tidigt imorse när Rickard skulle upp och iväg till Stockholm igen, sista svängen inför semestern och vi pussas och highfivear över att vi snart är igenom senaste månadens totala arbetskaos för oss båda. Teamet kämpar.
 
Jag har ont i halsen, i telefonen ligger ett par ångestladdade sms och Charles feber har kommit tillbaka efter att vi slapp den hela eftermiddagen, kvällen och natten igår.. Vad hände?? Idag skulle ju vara Charles sista dag på förskolan, det skulle vara sol och vi skulle fira med glass från glasskiosken som vi skulle ta med ner på stranden. Vi skulle bada och var bortbjudna för att fira sommarlov med Charles kompisar från förskolan och deras föräldrar ikväll. Rosé, barn som springer runt och skrattar och leker och semesterfeeling. Inget av det där blev det.
 
Det får vara okej ändå, Charles leker med bilar och jag dricker kaffe och försöker klura ut hur vi ska lösa att jag ska vara med i radio vid 14:30, han kanske får följa med… Aftonbladet TV ringde igår och frågade om jag kunde vara med imorse men jag var tvungen att tacka nej, precis sånt som är nackdelen med att ha flyttat ifrån Stockholm, det visste jag ju men ändå gör det lite ont i magen varje gång jag missar saker där uppe… Såklart.
 
 
 
 
Det blev inte sommarlovsfeeling eller semesterfeeling idag, men det får vara okej. Vi skjuter på det och gör det på måndag… Eller tisdag, vädret är ju ändå inte med oss!
 
Jag är med i P4 Extra vid 14:20, slå på radion då så hörs vi, nu ska jag proppa mig full med alvedon och ringa mamma!
 
 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.