Johanna Kajson

Förhandsboka min bröllopsbok

Inlägget är ett samarbete med mig själv och mitt bolag och Adlibris såklart, så glad att de ordnat detta! Länkarna är adlinks.
 
 
 
Jag är så otroligt stolt och glad över att Adlibris tror så mycket på min bok så att de bestämt sig för att man nu kan förhandsboka den via dem, wow! Och ni är såklart de första som får länken mina fina, stöttande, peppande och älskade bloggläsare! Jag skulle bli så oerhöt glad om ni som klurat på att köpa boken klickar in och förhandsbokar så landar den hos er först av alla – den beräknas skickas ut vecka 33 till era hem. Pirrigt värre!
 
 
Foto Smallpigart
 
Och för alla er som önskat den signerad håller jag på att styra upp så vi kan träffas i Stockholm, Göteborg och Malmö för signeringmen framförallt bröllopsinspirationskväll med lite tips, råd, personlig rådgivning och såklart får ala ni som undrar om yrket som bröllopskoordinator också svänga förbi! Så då kan ni ta med boken och få den signerad.
 
Boken heter alltså Planera ditt drömbröllop med Johanna Kajson och den är uppdelad i 7 steg som tar er igenom heeeela bröllopsplaneringen, allt som ingår i min bröllopskonsultation med brudpar får ni nu för ynka 225kr, nu kan alla ha mig som bröllopskoordinator hemma. Och SOM jag ser fram emot detta, jag vill höra varenda brudpars historia efter att ni planerat med hjälp av boken som är upplaggd utifrån min checklista och jag berättar tydligt i den vad ni ska göra, när ni ska göra det och i vilken ordning men även allt ni kan tänka på, hur man förhandlar, vad saker kostar och så är där MASSOR med inspirerande bilder såklart. Den är extra allt.
 
 
Så – köp boken till din syster, din kompis, din kille, dig själv, en kollega – vem som helst som är förlovad som förtjänar lite extra hjälp. Eller köp den till mamman som har en dotter eller son som ska gifta sig eller vännen som älskar bröllop även om det inte är dags att gifta sig än. Köp den bara för att det är inspirerande bilder och mycket tips om bröllop men även till fest eller köp den bara för att ni vill vara snälla och stötta mig, haha. Förhandsboka här.
 
 
Foto av Lisa Wikstrand och blommor från Pretty Flowers i Lund, minns ni när vi var i Helsingborg och fotade? Här ser ni resultatet, jag ville visa på hur olika blommor och brudbuketter kan se ut, visst blev den fin? Ni ska få se mer från boken så småningom såklart….
 
 
Nu FIRAR vi, okej?
 
Foto Smallpigart
 
 
 
Nu är boken verkligen, ni kan liksom faktiskt beställa den vilket känns helt overkligt och som ett delmål att verkligen fira, nu längtar jag tills vi alla har den i vår hand för första gången och förhandsobkar den får ni den mer eller mindre samtidigt som jag, rykande färsk från tryckeriet!
 
 
 
 
 
 
 
<3 Klicka gärna på gillarhjärtat så hittar fler till inlägget och boken <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Erika

  Självklart beställde jag en direkt! Bokade igår datum för vårt sensommarbröllop -18, kunde inte komma mer lämpligt med denna boken! 👍🏼

 2. Emelie

  Också bokat nu, stort grattis! Är redan gift men vill gärna ha en sån fin bok ändå 🙂 Du är så fin på bilderna och den blåa klänningen är bara så fin!! Du har säkert redan sagt det, men vad kommer den ifrån? Massa Kramar och tack för en toppenblogg, du inspirerar så mycket!! 💕

 3. Erika

  Vi bokade igår kyrka och lokal för vårt bröllop på sensommaren 2018, kunde inte komma mer lämpligt med denna boken! Beställde ett exemplar direkt, blir perfekt som inspiration när man bor lite för långt norrut där bröllopsbutiker och liknande är extremt begränsade! Tack för en härlig blogg👍🏼😊

 4. Anonym

  Ser fram mot att komma till dig i Malmö och få ett signerat x då 😊
  Har vårt drömbröllop kvar och ska bli kul att planera det utifrån din bok.
  Mvh Sofie

 5. F

  Tummen upp för att även jag som bor i Norge kunde förhandsboka din fina bok på Adlibris! Vi har varit förlovade i 2 år och hade kommit ganska långt i bröllopsplaneringen när min fästman blev av med jobbet och vi fick massa problem med vårt hus.

  Nu har allting äntligen löst sig, vi är fortfarande lika kära och kan nu börja se fram emot att planera (och förverkliga) ett bröllop igen ! 🥂 Din bok blir en perfekt inspiration, det är jag helt säker på!

 6. Anonym

  Gifte mig förra året och lyssnade då massa på vardagsfesten som hjälpte mig enormt! Tack för det:) Men kanske ska köpa boken ändå….:)

 7. Sophia

  Åh så roligt! Ska inte gifta mig ännu på några år men definitivt köpa din bok för jag tycker du verkar vara en sådan härlig person! Ska bli superspännande att läsa! Kram!

 8. Fanny

  Åååå, så härligt! Jag har precis förhandsbokat din bok via länkarna i ditt inlägg, även om jag redan är gift och firar snart 5 årig bröllopsdag. 🙂 Men ser så fram emot att läsa din bok, älskar bröllop och du verkar så otroligt duktig på det du gör! Ska bli så kul att inspireras av alla texter och bilder. Kram

 9. Tess

  GOALS! Grattis grattis så roligt! Kommer köpa trots att jag är gift, hehe vem vet vi kanske förnyar löftena ;). Hejja dig!

 10. L

  Sitter på en uteservering i solen och sippar Cava samtidigt som jag förhandsbokar din bok.

  Är redan gift men självklart ska jag ha boken!

  Stort grattis Johanna ❤️

 11. L

  Sitter på en uteservering i solen och sippar Cava samtidigt som jag förhandsbokar din bok.

  Är redan gift men självklart ska jag ha boken!

  Stort grattis Johanna ❤️