Att bo lugnt när man har ett stressigt liv – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Att bo lugnt när man har ett stressigt liv

Tisdagsmorgon och ännu en frukost ute i solen, jag måste säga att jag visste att juni skulle bli min stressigaste arbetsmånad i hela mitt liv med 3 bröllop, bokinlämning, kampanjstart av ameliakampanjen och mycket mer men att bo så här i hus, nära havet och naturen och ett lugn omkring mig har hjälpt mig ENORMT att få in lugn och ro och återhämtning mellan varven. Om man lever ett stressigt och flängigt liv behöver man bo lugnt, jag är så oändligt glad att vi vågade flytta hit till huset och lämna Stockholm.
 
Pyjamasen jag klickade hem förra veckan var urskön, saknar sommarpyjamaser med shorts. (adlink)
 
Brickbordet blev också bra ute, äntligen ett bord till mina frukostar!!! Och den blå brickan påminner om ett annat mönster från Rörstrand som jag spanat på, vi behöver få in mer blått på vår uteplats! (båda länkar är adlinks)
 
 
Nu ska jag hugga in på min frukost, det blir nog pyjamasjobb ett par timmar idag för det är fortsatt galet mycket admin som ska på plats.lite senare kommer dock veckans vlogg upp som är från när jag gjorde bröllopsblommorna förra veckan så då får ni se mer från brudbuketten och hur det  går  till i blomsterhallarna som jag vet att många av er varit nyfikna på…
 
 
 
Glad tisdag!
 
 
 
 
 
Inlägget presenteras i stolt samarbete med Indiska
 
 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.