Johanna Kajson

Så blev mitt bokomslag!

 
Idag ska jag passa på att korrläsa boken när jag får tillfälle, läste kapitel 1 igår och ska fortsätta idag och det är så overkligt för jag fick hemskickat katalogen för höstsläppen av böcker och där fanns min bok – kolla här:
 
 
 
Så där kommer den alltså se ut, TYP – den texten som ser guldbrun ut och lite halvtråkig här ovan kommer vara nerpräglat i folierat guld – så den ser sååå mycket lyxigare och härligare ut i verkligheten!! Men här ser ni hur stylingen blev iaf, ni kan ju förstå att när jag kläckte tanken om att ha massor med olika saker man väljer mellan till ett bröllop så var det svårt att förklara och övertyga att visionen gick att få till bra – men med världens bästa stylist till syster så var jag lugn och så här såg det ut i julas när vi testade våra kunskaper med allt vad vi kunde hitta här hemma för att se om vi kunde få till feelingen utan att det blev rörigt med så många saker:
 
 
Så började arbetet med att klura ut allt som vi behövde låna in till fotodagen, Skapa i blommor kunde göra brudbuketter, näbkransar och corsage, Lovely prints skapade trycksaker och En nypa socker gjorde bakverken och så fick vi låna grejor från Rental Stories som dekor utöver allt som vi själva plockade ihop i våra gömmor. Min brudslöjla är med och vigselringen likaså, det fluffiga i hörnet är min systers brudklännign och armbandet jag bar på mitt bröllop ligger längst upp bland alla smycken – alltid roligt med lite personlig kärlek bland grejorna!
 
 
 
Och så fotade bästa Smallpigart Anna i sin fina studio på Ekerö där syrran hjälpte mig att styla och superpraktikanten Michelle hjälpte också till på plats och vips så låg alla saker i ett virrvar som kändes superbra i magen och alla från bokförlaget hurrade och kände också att det här blev rätt. Och då blev jag så här glad:
 
 
Jag var tvungen at lägga mig mitt i allt – we did it! Vi skapade ett omslag om inte är likt någon annan bröllopsbok, jag ville att det skulle kännas som ett härligt gottebord av allt man ska välja kring under sin planering och på något sätt ville jag urskilja min bok från många andra som är mer inspirationsböcker där omslaget är en brud utan huvud och en stor brudbukett – jag älskar deras omslag men min bok ÄR ju ett verktyg och inte  bara en bröllopsbok med inspiration. Den är verkligen exakt samma sak som när man bokar en personlig bröllopskonstation med mig, så därav ville jag symbolisera alla de stegen vi kommer ta tillsamans och alla de valen jag hjälper brudparet med under vår planeringstid tillsammans. 7 steg till ditt drömbröllop liksom.
 
Vill ni se vloggen från dagen då vi fotade omslaget så finns den här, gud så pirrigt det var!
 
 
Nu lääängar jag tills jag har boken i min hand på riktigt och kan visa er hur omslaaget ser ut med rätt materialval och den där guldfolieringen som man liksom KÄNNER när man tar på boken för den är nerpräglad i omslaget – det blev faktiskt superbra!! Boken släpps vecka 33, peppen på det alltså!!! Wiiiii
 
 
 
 
 
 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linda

  Åh så otroligt vackert och fint, som övriga skriver här så vore det underbart med ett signerat ex så om det går att ordna på något vis vore det kul.
  Ha en fin kväll
  Kram Linda

 2. Helena

  Åh omslaget ser verkligen jättefint ut!! Älskar allt med bröllop😍 Längtar tills den går att köpa💖 Önskar också få den signerad så klart ☺️

 3. M

  Inte för att jag själv går i giftastankar, mer än att vi någon gång skall "få det överstökat" (på en kritvit strand någonstans i världen), så kommer jag "hänga på låset" till denna boken. Men precis som ovan, så vill man ju ha ett signerat ex 💗