Johanna Kajson

2årskalsfrukost och ballonger

Det var nog en liten filur som hade på känn att idag var en mycket speciell dag för han ville vara nära, var vaken mycket inatt men pillade bara med mitt halsband och låg nära och sedan vaknade han redan vid 06 imorse och att se lyckan i hans ögon när han insåg att där hängde guldtassles och ballonger över honom var fantastiskt – BALLOOOOONG!!!!! Vi hängde upp allt igårkväll i vårt sovrum eftersom vi visste att det var inne hos honom han skulle vakna. Gullungen, sedan fick han mysa med sin pappa och youtube medan jag smet ner och fixade det sista men det mesta var preppat igår så jag var snabbt uppe igen med frukostbrickan och två guldljus att blåsa ut. WOW.
 
 
 
Sedan vankades paket, frukost i sängen och mys och coolast att öppna var nog helt klart en liten balanscykel men det var också läskigast – han har pekat på alla möjliga cyklar och fick prova en väns balanscykel för någon månad sedan och nu fick han en egen, han är egentligen för liten men då kan man iaf säga ”precis, en sådan som vi har hemma”, haha. WOW var det enda han sa och hurrahurrahurraaa härmade han oss. Han verkade gilla sin födelsedagsmorgon, gullungen.
 
 
Sedan gick vi ner och där var discokulan som snurrade och ett alldeles eget mål att spela både fotboll och bandy med, men roligast var nya bilarna såklart och jag tror bilgaraget blir en succé i eftermiddag när vi väl byggt ihop det… Och så fick han en miniglass i soffan när han önskade se ”hjulen på byssen” om och om igen, såkklart. Återigen – lyckan i hans ögon när han insåg att han skulle få en glass på MORGONEN, haha. Så mysigt.
 
 
Nu har han precis åkt till förskolan med Rickard och där skulle de ha jordgubbskalas för honom idag och så får han en liten kungakrona, blir spännande att se om han går mede på att ha på sig den, haha. Själv ska jag jobba och njuta av att jag varit mamma i 2 år, de mäktigaste två åren av mitt liv! Tack finaste, älskade, roligaste, charmigaste, sötaste, tokigaste, busigaste, kärleksfullaste lila Charles för att du kom till oss!
 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofia

    Åh grattis till Charles! Och till er två – ni er verkligen så fina föräldrar. Det låter som en klyscha – men ta till vara varje dag. Sitter just nu och tittar på yngsta sonens studentplakat och undrar (med en liten tår i ögat) hur det här gick till? Ett mirakel är vad det är 💕

  2. Angie

    Åå grattis!!! Jag blir nästan lite rörd när jag läser hur fint ni har gjort för Charles idag! Jag har en liten tjej som fyller 2 år i sommar o det känns så mäktigt, var ju typ igår de föddes : ) Ha en härlig dag tillsammans!

  3. Angie

    Åå grattis!!! Jag blir nästan lite rörd när jag läser hur fint ni har gjort för Charles idag! Jag har en liten tjej som fyller 2 år i sommar o det känns så mäktigt, var ju typ igår de föddes : ) Ha en härlig dag tillsammans!