Johanna Kajson

Enkla takderkorationer i grönt

Hello från skrivbordet, jag skriver så fingrarna glöder och dagens todo-list är lite för lång men jag ska kämpa på, jag somnade vid åtta igårkväll av utmattning efter en tuff dag personligt och sedan tuffa kommentarer online för en krönika jag skrev här på blogg.se som återpublicerades på Nyheter24 där männen inte lät väntas på elaka personpåhopp om mig som krönikör. Jag menade såklart att även kvinnor bör ta på sig tröjan när man går och handlar i en vanlig matbutik, jag tycker inte det är okej med tjejer i bikinitopp och bar mage heller men en sådan vinkel vill ju sällan någon läsa när man ska agera krönikör och nu återpublicerades krönikan som en debattartikel istället vilket de alltid vill dra lite extra långt åt ett visst håll såklart. Här gäller det att bli mer som en gås där vattnet rinner av en känner jag, jaja, nog om det.
 
Jag ska ha fotodag med Lisa imorgon så nu ska jag strax köra iväg och köpa blommor till det, det blir lite DIY och hur man gör kransar och brudbuketter själv med enkla medel, superkul! Nu blev jag sugen på att göra såna här enklar takdekorationer också för det efterfrågas alltid – det ÄR ju superlätt att få till om man bara vet hur man ska göra och har rätt grejor hemma.
 
 
Bildkälla här som vanligt
 
 
Oj, oj klockan springer iväg! Kika in vid lunch för då kommer veckans vlogg upp.
 
Cheers!
 
 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Men Gud så löjligt att nån ens kan göra en grej av det!? Har ALDRIG sett en tjej sitta i bikinitopp på uteservering eller i mataffären. Vi har ju vett nog att klä på oss!

  2. Anonym

    Å vad jag gillar dig! Du är mänsklig. Önska jag bodde närmre får du hade jag försökt bli din vän. Haha. Oroa dig inte! Jag är ingen galen tjej. Bara gilla din blogg! 😊