Bröllopsinspiration från Pippa Middleton – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Bröllopsinspiration från Pippa Middleton

Okej veckans bröllopsinlägg får helt klart bli från Pippa Middleton i England som gifte sig i helgen och vi måste j kika närmre på spetsdrömmen med lite hög hals och fantastiskt släp. Den där liilla halsen var det jag föll mest för, så elegant och fint.
 
 
Den lilla, lilla brudbuketten är ju ingen favorit hos mig, den hade ju Kate också men här är en blandning av olka försommarblommor så jag misstänker att den doftar fantastisk. Jag personligen tycker ju att när man har en sådan otrolig pampig klänning så tycker jag en pytteliten bukett ser lite fjuttigt ut, men smaken är ju olika! Slöjan var otrolig däremot, eller hur?
 
Vi kikar lite mer på blommorna som ramade in ingången till kyrkan:
 
Superfint och även näbbarna med sina små kransar och kläder var ju superfina, wow. Där såg man ryggen på Pippas klänning också, superfint. Vad tycker ni?
 
 
 
Veckans bröllopstips får helt klart bli att komma ihåg att dekorera kyrkingången för det ger ett så pampigt intryck, vill man inte dåna på med så här mycket som de har ovan, men två maffiga krukor som ramar in entrén gör jättemycket både när gästerna går in till cermonin och när ni kommer ut på trappen och blir fotade efteråt – dem kan ni ju dessutom ta med och ha i entrén till festlokalen sedan. Win-win.
 
 
 
Vad tycker ni om klänningen?
 
 
 
 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.