Ansiktsmask och sommarkostymmen – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Ansiktsmask och sommarkostymmen

I stolt samarbete med Ellos
 
 
 
Hello från ansiktsmasken och sista piffandet, jag passade på att ta en långdusch och lägga den skönaste ansiktsmasken jag ägt nu när C ändå  sover… Ska föna håret också, man vill ju vara sitt snyggaste jag när man ska på ett fleradygns dejt med sin man, haha. Hann måla naglarna och smörja kroppen också minsann, så redo för långfflyg nu!
 
Den här ansiktsmasken alltså – man masserar in den i 3 min och sen sitter den i 3 min eller längre. Mjukaste ever! Och mandelolja över hela kroppen innan flyget är perfekt för att boosta upp huden när man ska sitta instängd i en plåtbur så länge…
 
SuperC var med mig och handlade innan också, både till hemmet för mormor och morfar flyttar ju in idag och sen tidningar och pockets till mig, då fick superC en smoothieglass för han var så duktig som satt och väntade. Hur smar är inte den glassen av GB förresten? Smoothieglass för 15 pix istället för en gigantisk glasstrut – vi får se hur länge det funkar men den här glassen gick hem iaf!
 
 
Nu ska jag föna håret och packa det sista, hann få hem en ny kostym som jag provade och den får åka med som dagsoutfit för den var såå skön ohc väger typ ingenting. Klurigt det här med packningen tycker jag, vädret verkar vara svajigt där borta i New York men annars får vi väl shoppa det vi saknar, haha.
 
Kostymen är denna byxan för 299 och denna kavjajen för 499kr, tror det blir sommarens hit när jag ska jobba på bröllopen och framförallt fredagstillställningarn… (båda länkar är adlinks)
 
 
Dags att tvätta av ansiktsmasken och väcka Charles för vi ska sätta på kaffe och välkomna mormor strax. Gud vad pirrigt dett ska bli att åka, superläskigt att vara ifrån världens finaste son så länge såklart men nu har vi laddat så länge så detta kommer gå toppenbra.
 
 
 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Frida

    Så kul att ni kallar Charles för SuperC 🙂
    Min stora son heter Charlie (efter sin gammelfarfar Charles) och han kallas för SuperCharlie då han var sjuk när han föddes o gick igenom massa jobbig sjukhustid. Då blir man också en SuperC 🙂