Frågestund i vloggen – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Frågestund i vloggen

Hallå från vabblandet och välkomna till frågestund i vloggen, gud så roligt det var att reflektera över hur vi gör med Charles sömn, läggningar, hur man balanserar jobb och föräldrarskapet om jag aldrig blir trött och om jag och Rickard är så där kära fortfarande – jaaa det är vi. Vad är hemligheten fick jag till fråga, svaret finns i vloggen såklart!
 
 
 
 
Nu somnade superC precis efter lite näääj men till slut så somnade han i resevagnen ute i solen, phu. Nu gäller det att bränna av allt jobb på 1 timme innn det är dags att väcka honom igen! (Det har funkat superbra att sänka gränsen till 1h nap på dagtid och nu somnar superC vid 20 på kvällen igen – perfekt.)
 
Ciao!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Camilla

    Så, fick äntligen tid i lugn och ro att se din vlogg och ville bara att du skulle veta och känna att du är otroligt peppande och inspirerande förebild som mamma och fru. Stor kram

  2. Malin

    Tummen upp för fråge-loggar! Jag gillar att du beskriver ordentligt även om du bara hinner med tre frågor! 🙂 bara kul att det finns frågor kvar till fler loggar!