När gråten är i nerverna – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

När gråten är i nerverna

Jag känner mig förkyld, tung i kroppen, sjuk och har varit lite nere och ledsen senaste dygnen av någon dum anledning, ni vet när det bara känns i kroppen? Jag misstänker PMS för det är en sån innerlig gråtig känsla i nervsystemet liksom. Och just precis nu saknar jag min lilla familjetrio extra mycket, att bara vara vi tre i lugn och ro utan måsten i en helg där vi bara följer Charles tempo. Det längtar jag efter denna fredagen.
 
 
 
 
 
Jag vet ju att det känns bättre snart igen, det är bara hormoner som spelar mig ett spratt och jag vill helst av allt bädda ner mig under filten och kolla på någon serie, det kanske jag får göra ikväll om jag inte somnar med C igen. Jag kanske ska hämta hem honom tidigare idag så vi kan få ha en rikig myseftermiddag bara vi två. Göra drick-glass (alltså smoothie på  frysta bär och yoghurt och lite vispgrädde, det tycker han är glaaaaasss) och ha snackshour. Fira fredag och hoppa i pyjamasen extra tidigt ikväll.
 
 
 Jag har jobbat på tokbra och är i fas med veckan så nu ska jag ner till byn och jaga rätt på någon lunch att köpa med hem, hungrig som en varg!
 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sarah

    Kämpa på Johanna! Du är grymt duktig på det du gör och verkar vara en underbart fin fru, mamma och vän. Det kommer gå över, men alla har rätt till svackor! ❤️