Hur vänder man en deppig dag? – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Hur vänder man en deppig dag?

Ja hur vänder man egentligen en deppig dag när man gråter inombords varannan minut? Man kan ju alltid försöka med ett par härliga glitterskor när man ska gå ut, det muntrar helt klart upp!
 
 
Och så kan man gå en promenad till havet med världens bästa son och promenera run i skogen bredvid och plocka kottar och sedan känna lugnet och stoltheten när sonen för första gången går HELA VÄGEN HEM SJÄLV!! (SuperC har massor med energi men när det kommer till att promenera så vill han alltid bli buren inom 1 minut, jag kan inte ens få honom att gå från förskolans ytterdörr till bilen på parkeringen så detta är STORT!)
 

 
Han gick och sprang heeela vägen hem och som belöning så dök det upp en stor, gul buss utanför vår gata innan vi gick in, lycka var total! Vi hann leka med granntjejerna också som blev stormförtjusta i Charles och busade loss rejält med honom, han skrattade sååå. De lär nog springa över hit fler gånger i sommar misstänker jag…
 
Man kan också köpa hem tröstsnacks och favoritglassen och hoppas att man orkar hålla sig vaken till efter läggning för att snaska loss, kinapuffar – åhhh vad gott. Och denn päronglassen är den godaste i världen, speciellt med ovispad vispgrädde på – det ni! Hälsokost så det skriker om det!
 
 
Eller så köper man hem mer blommor – alltid mer blommor!! Det löser det mesta!
 
Allt det där hjälpt faktiskt, nu har jag precis tagit tempet och insett att jag är sjuk, riktigt sjuk och ynklig så det förklarar ju en hel del! Halsontet som suttit sedan i onsdagsmorse och den där smärtan som kryper i hela kroppen på ett underligt sätt – nu är febern här och jag misstänker en dunderförkylning eller i allra värsta fall halsfluss men det hoppas jag VERKLIGEN inte. Ligger nerbäddad under filten i soffan bredvid Charles som kollar på Daniel Tiger, tur att vi älskar att mysa vi två. Bästa fredagsmyset, han fick morotssnacksen och bananpannkakor med jordgubbar så han är överlycklig kan jag säga!
 
Imorgon får vi nog köra hem till mamma och pappa på efermiddagen när de äntligen kommer hem från Stockholm där de varit hela veckan och är ikväll, blir jag värre kommer jag aldrig orka (eller jo det gör man ju såklart men jag bäddar hellre ner mig där och får en kopp te och pyttemackor.)
 
 
Vad gav bäst effekt då? Blommorna tror jag, de gör mig alltid glad!
 
 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.