Johanna Kajson

Fråga dina gäster om er framtid

Jag fick frågan om jag inte kunde blogga mer om bröllop och det är SJÄLVKALRT att jag kan göra det, ska vi försöka hålla ett fest och bröllopsinlägg i veckan iaf? Jag har tappat bort det eftersom jag skriver så enormt mycket om bröllop till boken och på annat håll för tillfället så att blogga om det föll liksom ur men dagens tips får bli att fråga era gäster om er framtid, det är så himla roligt att öppna efter 1, 3 eller 5 år för er som brudpar! Förra året hade jag ett brudpar som gjorde det enkelt för sina gäster och satte pennor och frågor på borden och det var otroligt uppskattat!
 
 
De köpte DYMO och skrev ut frågor på lappar så fick man svara på baksidan, här var frågor om framtiden men man kan ju vinkla om det till hälsnignar om 1, 3 eller 5 år (det hade vi – tänk i år är det dags att öppna upp lådan vi spikade igen med vin och hälsningar!!) eller dejtingtips eller relationstips eller vad som helst. Många frågor ofta vad tusan man ska hitta på under långvarigt mingel i t ex väntan på brudparet och ett sånt här bord som komplement till fotobåset och gästboken är perfekt!
 
Nu längtar jag till augusti ni vi ska fira vår 5-åriga bröllopsdag med att öppna och läsa våra lappar.
 
 
 
Vad undrar ni om bröllop till framtida bröllopsinlägg?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Helena

    Alltid roligt med tips 😊 Jag skulle gärna vilja ha tips på bröllopspresenter då vi ska på bröllop i sommar och idéerna inte är på topp. Är en kompis till min sambo som gifter sig.

  2. Anonym

    Väntar med spänning på din bok! Innehåller den såna här bra tips så blir jag glad. En bok som tänker på allt det där lilla extra och bra saker som andra böcker inte tar upp. Heja dig och trevlig helg! Kram Sofie