Pionplantering och myskväll – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Pionplantering och myskväll

Jag köpte ju hem en pion att plantera i trädgården från Pretty Flowers sist jag var där men jag har inte hunnit plantera den än så idag var jag tvungen att börja med att plantera den i en kruka så länge eftersom jag insåg att jag inte kommer hinna gräva hål och plantera den i trädgården denna helgen heller. Bättre det så den får gotta sig i lite ny jord så länge iaf, NÄR ska jag hinna ta tag i hela trädgården? Längtar såå
 
 
Det var så skönt väder ute, jag och Charles han få lite frisk luft innan vi åkte och fikade med min vän Nea som var på Näset en snabb sväng och hann med en kaffe och sen har vi bara badat och myst och nu ä det snart dags att sova. Fick beröm för min fina kofta flera gånger idag och jag såg att den är på rea för typ 195kr nu om någon är sugen, det får bli dagens tips! Ett annat tips är att gå ut utomhus utan skor ibland, haha. Det fick jag inte göra för min mamma för strumporna blev skitiga och man kunde frysa om fötterna så än idag tycker jag det är en SÅN skön känsla att smita ut på trädäcket eller på asfalten i bara strumporna. Är jag knäpp?
 
Ljusgrå mysig kofta (adlink), vit linneskjorta (adlink) och så nya favojeansen jag skrev om igår.
 
 
Vi får väl se om det blir en lång läggning ikväll igen så jag somnar till slut jag med eller om jag kanske orkar mig ner till soffan för att börja titta på säsong 4 av SKAM med en skål glass? (Ja man får äta hur mycket glass, godis och andra gotter man vill när man bor säjlv – det är sen gammalt!)
 
 
Har ni börjat se SKAM? Vad tycker ni?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.