Dags att fira påsk – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Dags att fira påsk

Så var vi färdigpackade och jag ska strax åka bort till Charles förskola och hämta honom tidigare idag för vi ska köra hem till mamma och pappa och spendera eftermiddagen där och fira lite minipåsk. Min syster med familj är också där, de kom sent igårkväll, och det ska bli SÅ skönt att krama henne efter allt som hänt…
 
Jag kikade på påskbilder från i fjol och insåg precis att jag packat ner precis samma outfits för påsken i år, haha. Rosa är min grej på påsken tydligen och svarta byxor och den där rosa toppen ligger i väskan som morgondagens outfit, jaja. Nog ingen som märker förutom jag… och ni då förstås! HUR ggullig var inte Charles i fjol då?
 
 
 
Ser nu att jag till och med tagit det orangea armbandet också, haha… Påskigt värre… Och Charles kan ha den där kaninluvan i år igen, imponerande att den går att använda två år i rad ändå!
 
Sedan kör vi upp till Småland senare ikväll och ska vara där till på lördag. Det händer myyycket spännande i Småland just nu – inte mindre än TVÅ hus byggs i familjen och en bebis är på G innan sommaren men förutom allt det så ska det bli fint att se Charles med hundarna och framförallt med sin kusin Harry. Det var alldeles för länge sedan vi sågs nu!
 
Vad ska ni göra i påsk?
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.