Vårplanteringar i trädgården – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Annons

Vårplanteringar i trädgården

Veckans vlogg är här och den spelades faktiskt in för 2 veckor sedan innan våren hade kommit på riktigt så nu är där liiite grönare ute men jag har inte hunnit köpa mer växter att plantera än, det skulle jag gjort denna veckan men nu är vi ju hemma i vabblandet så det får vänta lite till :). Att plantera är ju faktiskt inte svårt ALLS som jag trodde i flera år, det är ju tvärtom plättlätt så om någon är lite nervös för att testa som jag var förr så bara kör på, titta i filmen hur enkelt det är, haha. Balkongen eller framsidan blir ju lite härligare med blommor ändå!
 
 
 
 
 
 
 
För er som inte är så trädgårdsintresserade tycker jag att ni ska såana in veckans vlogg ändå för där bjuds på en massa andra tankar också såklart.
 
Nu ska jag tjuvjobbal lite medan Charles sover i vagen där ute, vi var nere på stranden precis och skulle äta lite enkel lunch men stackaren vägrade så det blev Blaze på iPaden som muta för att mamman skulle få lite frisk luft och havsbris. Man får göra precis som man vill när man är sjuk, eller hur? Får väl bli glass till lunch när han vaknat, misstänker att han har ruskigt ont i munnen också nämligen.
 
Sååå mysigt med bänkar nere på stranden, här ska vai fika många gånger i år!
 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons