Shopping – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Shopping

Alltså såna här uppslag älskar man ju, detta är från Damernas Värld, nu känner man ju att det är heeelt befogat att köpa ett par Louboutin till (adlink) och önska sig det där Chanelhalsbandet butiksbiträdet försökte sälja på mig när jag köpte min Flap bag i somras i Paris…

 
 

Nej men allvarligt, sneakersen blev ju årets vårsko (adlnk) och min Hermés sjal har jag precis bestämt mig för att rama in till en maffig tavla att ha i trappen! Kan bli riktigt fint, den känns ändå för dyr och svåranvänd nu under småbarnsåren…

 
Och på tal om småbarn, titta vad fint Charles rum blev med hans nya, gröna matta istället för den lilla vita från förra rummet. Nu ska vi bara fundera ut vilken färg som ska målas här inne, sååå svårt!!
 
 
 

Jag hittade förresten ett nytt påslakan på IKEA som Charles äääälskar. Det är en massa fordon på det och han lan upprepa bil, buss, blaze, cykel, båt, lastbil om och om igen. Inte lika instagramvänligt som de ljuva pandorna men betydligt mer uppskattat av sonen tror jag, och det är viktigare än att det är tjusigt på bild.

 
Sen kom Mia på att den där pinne jag hängde julpynt i julas på kunde få bli klädstång, hur fint?!!
 
 
 
Nu ska vi snart krypa till kojs i detta fina rummet, jag och superC. Rickard är i Stockholm och jobbar idag och imorgon så håll tummarna för en schysst natt trots kliandet, okej? Så fort C somnat ska jag krypa upp i soffan med en kopp te och titta på The Good Wife, jag har hittat en massa avsnitt jag inte sett, hur bra??
 
Kärlek till er alla fina!
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sara

  Så fina påslakan. Hat samma till min son som är tokig i traktor lastbil och allt sånt! Men en fråga…hur gör jag för att fortsätta följa din blogg på Bloglovin? Jag försöker söka på nya adressen men får bara upp gamla? 😊

 2. Josefin

  Vilken fantastiskt bra idé att rama in din scarf, kör på det! Sedan om några år kan du plocka ner den och börja använda. Perfekt!

 3. Natalie

  Hej jag har en fråga om Charles säng, är det en madrass eller en sänggavel? Är den 120 cm bred? Letat säng till min 2 åring och det där såg ju hur skönt som helst ut!

 4. Angie

  Å den serien är ju så bra!! Minns att den gick på TV4 vardagarna under 2015 när jag var föräldraledig. Många av mina favvoskådisar samlade i en o samma serie.