Nylansering av Johanna Kajson – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Nylansering av Johanna Kajson

Ahhhh jag är så stolt och glad så jag spricker!! Idag är steg 1 i nylanseringen av mitt varumärke JOHANNA KAJSON och som första steg så byter bloggen namn från ungafrukajson.se till johannakajsonsblogg.se – jag är ju nämligen inte så ung längre… Så se till att bokmärka om bloggen för att fortsätta följa med på resan!
 
 
Dessutom så har alla mina sociala kanaler som facebook, instagram, youtube osv fått nya superduperifna bilder som världens bästa fotogra Lisa tog i fredags här nere på vår strand. Jag använde mig av min brudklännign och en av mina paljettöverdelar för att fånga känslan av mig och bloggen, visst blev det fint? Också min numera klassiska knorr på huvudet som alltid hänger med, haha.
 
 
Ser ni att vi har nytt utseende på bloggen också? Jag är ju ingen bildblogg så att ha så gigantiska bilder som jag haft senaste halvåret har känts lite snett för vilken typ av blogg vi är – en här och nu blogg med transparant och ofiltrerat inlägg och så detta nya kändes betydligt mer hand-i-hand med vem jag vill att bloggen ska vara. Gillaknappen finns kvar som ni ser och kommentarerna är lilla pratbubblan. Vad tycker ni?
 
 
Snart lanseras dessutom johannakajson.se, det blir steg två för året i nylanseringen och det ska bli SÅ kul att visa er mer av det. Hela mitt varumärke i form av Great Weddings och Kajson Event ska samlas upp och min superdupersuperpraktikant Michelle har hjälpt mig dra ihop en ny logga med en backgroundstory som passar mig som handen i handsken. Det är en tjej som heter Elin Fransson som tagit fram hela nya varumärkeskonceptet och det blev SÅ bra. Ni ska får se…
 
 
 
Logotypens raka och rena former står för exklusivitet. Pionen som håller på att slå ut symboliserar vägen till ett blomstrande event. Blad för blad arbetar sig framåt för att till slut blomma ut. Pion står även för skönhet, styrka och stolthet.
 
TACK ELIN FRANSSON!!
 
 
Och så här blev den på headern:
 
 
 
Det är ju snyggt så man svimmar, vem älskar inte pioner?
 
 
Gud så glad jag är nu – ska bli spännande att höra vad ni tycker!!
 
 
 
Kom ihåg gillahjärtat
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. My

  Grymt snyggt👌🏻👌🏻👌🏻 Wow vilka bilder Lisa tagit😍 Du är super snygg och fångad i rörelse på väg vilket är så vackert👍🏻

 2. Anonym

  Logotypen är hur fin som helst. Älskar när det finns en tanke bakom den och att det inte bara är något en tycker är fint. 💋

 3. Emi

  Verkligen fint! Bilderna känns väldigt mycket du och loggan var superfin och elegant, framförallt när du beskrev bakgrunden till den! En tanke bara, vore det inte fint att ha en av färgerna i din färgskala (rosa, beige, blå, grå) som bakgrundsfärg här på bloggen? Ibland blir vitt lite hårt på stora ytor tycker jag. Ett litet förslag bara 🙂 Ha en fin dag!

 4. Sofie

  Ett superlyft på helheten och det lyfter dig som person/professionellt mycket bättre! Skönt också att bilderna nu passar bättre för läsning i mobilen. 🙂

 5. Sabina

  Har följt dig länge nu via både blogg och Insta och du är en så otroligt stor inspiration. Så begåvad och driven, samtidigt som du är världens bästa mamma och fru – dessutom vacker som få! Fortsätt precis som du gör, jag önskar dig all lycka och stort lycka till med allt nytt som kommer, väntar ivrigt på boken!
  Stor kram