Mysonsdag och lyxfrukost – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Mysonsdag och lyxfrukost

Glad onsdag från mysmorgonen med kidsen, Charles fick ett superfint fiskespel av Mia som han älskar med magneter som man ska pricka med fiskespöet så det lekte vi med imorse innan förskolan.
 
 
Och nu ska jag få i mig lite frukost och sparka igång arbetsdagen medan syrran och Donna ska iväg på äventyr hos vänner så att jag kan fokusera på att skriva, skriva, skriva.
 
 
 
Åhh vad jag önskar att det var frukosten från i söndags på lyxiga hotell Nobis som vi skulle äta idag istället för yoghurt med havregryn och en kopp kaffe, haha. Den var verkligen magisk, mmmm.
 
 
 
Jag tror dessutom vi hann springa in och ut vid hotellet 5 gånger under lördagen eftersom det låg mitt i smeten och vi skulle shoppa presenter, springa till systemet, ta en drink, byta om för middag och sedan byta om för russebussfesten, haha. Någon hade förresten efterfrågat en Stockholmsguide, den kommer i helgen med mina bästa tips! Bo på nobis och sväng förbi guldbaren för en av deras magiska drinkar i en jar kan jag väl tipsa om redan idag då…
 
Hur som helst, nu blir det mer kaffe – tur att jag valde en rosa kopp idag för lite extra vardagsfestlighet.
 
Cheers!
 
 
 
 
 
 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.