Johanna Kajson

I dagens Kvällsposten

Oj det blev ett helt uppslag, haha. Ibland kan de brassa på minsann – idag hittar ni mig i dagens Kvällsposten där bilagan som ligger i är om bröllop.
 
 Bilderna är från uppslaget i Expressens tidning Kvällsposten. Jag var ju även med här och pratade bröllop för något år sedan.
 
 
Detta fick bli dagens lunchläsning, jag skulle egentligen haft ett telefonmöte nu vid tolv men det blev inställt så då hann jag få tag i Kvällsposten och kika på reportaget. Den där arbetsbilden kan ju vara smart att be om till nya hemsidan ser jag nu, det får bi att maila fotografen!
 
Annars fortsätter det snöa utanför fönstret (Rickard var helt i chock imorse över hur mycket snö här är – han trodde på allvar inte att det kunde vara vitt i Skåne, haha.) och dagen fullkomligt springer ifrån mig trots att jag jobbar så fingrarna glöder. Tur att jag har två timmars arbetsdag kvar iaf!
 
Och vet ni vad? Ikväll ska jag ner i byn och käka middag och dricka vin med ett gäng tjejer. Så kul och en av mina utmaningar till mig själv i år var ju just att haka på och säga ja så ikväll bjöd Elle med mig med en väninna tilll henne och hennes andra väninnan och det ska bli riktigt härligt att dricka vin och snicksnacka och lära känna nytt folk. Men några klackar bli det inte, haha. I Stockholm körde jag pumps och päls men här får det nog bli vinterkängor och att pulsa sig ner till byn genom en promenad i tjockaste vinterjackan. Livets olikheter va!
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.