Johanna Kajson

Dags att vabba

Tack för alla era berättelser i förra inlägget, det är så spännande att höra hur olika det kan vara. Vi är inte där än men drömmen om ett syskon någon dag finns såklart…
 
Men just nu njuter vi av vår lila superC som tyvärr blev dunderförkyld i fredags och fick feber på kvällen och sedan har det fortsatt hela helgen och så även ikväll så imorgon blir vår allra första vabbdag i livet. Vi klarade oss ju en månad iaf, men jag måste säga att för att vara en liten kille med över 39 graders feber ikväll så har han hållt igång och varit förvånandsvärt pigg och busig hela dagen idag igen. Tur att jag har preppat med träning för mig både lördag och söndag så jag känner mig stark inför veckan som kommer. Igår blev det sen kvällslöpning vid havet och idag var det dags för gymmet – skönt att vara back on track efter 2 lite sämre hälsoveckor.
 
”Jag ÄR stark. Jag ÄR power. Jag klarar detta!”. (Träningskläderna är från STRONGER – får alltid frågor om dem)
 
 
Så nu får jag jobba ikväll eftersom det inte blir något jobb imorgon och det finns ju inte direkt någon som kan täcka upp för mig utan det får tas igen så gott det går på kvällar och när C sover dagsnapen. Och försöka dra ner förväntningarna på jobbet så gott det bara går och bara göra det som absolut är kris såklart.
 
Så – kvällsjobb och första avsnittet av serien The Crown. Har ni sett den?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Frida

    Ja välkommen till "vabruari" 😉 vår tvååring har gjort sin första höst på förskolan och vi har prickat av både feber, förkyldningar, ögoninflammation och så i torsdags kom det alla fruktar – magsjukan!! Verkar dock ha klarat sig lindrigt så håller tummarna för att våren blir en frisk historia hehe.