Johanna Kajson

Hur blir man bröllopskoordinator?

Jag får en hel drös med mail varje vecka från folk som drömmer om att bli bröllopskoordinator och jobba med det men undrar hur det går till, hur man börjar, om man kan få praktisera hos mig eller om jag anställer. Det är otroligt roligt att ni är så många som drömmer om yrket och jag tycker ju ALLTID att man ska våga satsa på sin dröm.
 
Men det kostar och det tar tid att bygga upp – såklart. Inget kommer gratis, jag har lagt ner många år av gratisjobb, jobb med tokilite betalt, skitjobb jag inte velat göra för att dra in pengar till bolaget och gått på en hel del nitar såklart. Alla måste göra den resan själva och man måste våga för att vinna. Ingen annan kan göra jobbet åt dig.
 
Foto: Malin Mörner
 
Jag har ju en superpraktikant nu som jag lär mig så otroligt mycket av och jag är så glad att jag vågade köra igång med praktikplats för det öppnar ögonen för mig och jag inser att jag vill våga mer så nu satsar jag på att bygga ut bolaget och köra igång ett helt Great Weddingsteam. Urkul såklart för jag inser nu att jag saknat kollegor.
 
För er som också drömmer om bröllopsyrke så finns här två inlägg med frågor och svar som brukar täcka det mesta av det som kommer i mailen:
 
Tips och råd för hur du blir bröllopskoordinator
 
Frågor om bröllopsyrket
 
 
Foto: Malin Mörner
 
 
Jag har planer på att vidareutveckla hur jag kan hjälpa alla er som drömmer om ett yrke inom bröllop och ska försöka få till det projektet under året. Håll ut!!
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Åh vad grymt! Jag jobbar mycket med personlig utveckling i livet och i utbildning, samt satsar såklart på mina egna drömmar, så säg till om du behöver hjälp!