Pampigaste bröllopsblommorna – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Pampigaste bröllopsblommorna

 Onsdagmorgon och vi har klivit in i februari månad – hurra! Kärlekens månad iom alla hjärtans dag men tydlien också något som kallas vabruari, huuuh. Det hoppas jag inte.
 
Jag börjar arbetsmorgonen med att leta efter inspirationsbilder för blommorna inför ett bröllop jag gör och då kom jag på att kika på ett av mina egna bröllop för några år sedan som bästa fotografen Alicia Swedenborg fotade och skickade över. Visst gillar man ändå när blommorna är det där extra pampiga? Coolt ju!
 
 
Det var floristerna Skapa i Blommor som gjorde alla blommorna och pelarna flyttades in efter cermonin och användes som backdrop till brudparet. Ett hett tips för er som vill återanvända blommorna från vigseln är att flytta runt det, be en vän plocka med allt från vigseln och sprida ut på valda platser.
 
 
I det där rummet hade de förresten röda gardiner och lite annat som plockades bort och brudens mor sydde faktiskt de pampiga vita gardinerna som vi hängde upp istället. Ni kan ju bara tänka er hur det hade sett ut med rött istället – stor skillnad till inte så mycket pengar…
 
Hur som, nu ska jag fortsätta leta vidare efter rätt bilder.

 
 
Cheers i kaffe!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Hej!
    Jag har säkert tipsat innan men floristen Linda på Power of Flower i malmö är grym! Sedan tänker jag att du som nu flyttat hitåt borde passa på att åka till Copenhagen Flowermarket en tidig morgon.