Johanna Kajson

Baka med 1,5 åring efter förskolan

Jag fick höra av pedagogerna idag att Charles är en väldigt kärleksfull liten person och att kramar och närhet mellan varven är väldigt viktigt för honom. Vilken fin kommentar att få höra om sin son, att han är underbar och kramar om både pedagoger och vännerna på förskolan. Gullunge. Idag visade han även upp slängkyssar som vi försökt träna med honom sedan han varit liten men han inte gjort så värst ofta. 

Efter promenaden hemåt så har vi mest badat, lekt och bakat en äppelkaka med havregryn. SuperC älskar havregryn precis som jag så denna äppelkakan på mammas och pappas hemmagjorda äppelmos med äpplen från deras trädgård och en smuldeg på smör, fiberhavregryn, liiite socker och liiite vetemjöl kändes som en bra tisdagskaka att baka. Nu ska vi snart äntligen få smaka efter allt kladdande i baket, haha.

Play Doh var ju också succé som eftermiddaggöra hörreni!! Tack för tipset, vi har lekt med det varje dag sedan vi köpte det…

Andra tips på efter-förskola-aktivitet för barn under 2 år var
– leka att man diskar
– trolldeg
– laga mat tillsammans
– läsa böcker
– rita och måla
– åka och handla
– facetajma med en mormor eller farmor
Vad gör ni på eftermiddagarna efter hämtning?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Men äppelkaka måste ju vara något av det godaste som finns! Poppis hos vår son är att bygga kojor. Sen kryper jag och han in i kojan och tar med oss lite "picknick" i form av äppelklyftor eller liknande. Supermysigt!