Johanna Kajson

Avdelningen bredvid BB

Godmorgon från Malmös sjukhus, jag sitter i väntrummet bredvid BB och det är alltid en märklig och något pirrig känsla att vara så nära förlossningen. Tänk att där inne kommer nya små minimänniskor till världen precis i detta nu. Helt galen tanke ju!!

Själv ska jag till överläkaren här på kvinnosjukvården för att påbörja överlämningen från Sophiahemmet och hit för mig och min endometrios, just idag har jag så fruktansvärt ont i magen så den där undersökningen som jag alltid är nervös för känns extra jobbig idag. Jag mår alltid lite illa och får lite panik precis innan eftersom IVF-undersökningarna satte sig så hårt i ryggmärgen så jag påminns direkt av det när jag hamnar här.

Men mitt bästa knep är att berätta det och mina rädslor direkt för läkaren. De brukar förstå den historien och vara otroligt skickliga på att få mig att känna att det är okej vilket är skönt. 

Just nu går jag ju bara på P-piller som behandling för min endometrios och tar smärtstillande vid behov och det känns skönt att inte mixtra med något mer för tillfället. 
Hörs senare

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anni

    I lördags kom vår lilla älskling till världen på det BB ❤️ Är nu inlagda på neo, denna mamma ska ut i de gråa vädret nu och få frisk luft första gången sen i fredags! Hoppas de går bra för dig!!!