Johanna Kajson

Modigaste killen i stan

Update från sömnlösa-barn-landet för tillfället. Dagens undersökning hos öron-näsa-hals specialist gick superbra och superC var SÅ modig och riktig genom undersökningen. Jag är så sjukt stolt över honom ikväll. 

De tittade med pinne ner i halsen (han satt i Rickarda knä som hade som uppgift att hålla fast honom. Jag gjorde det förra gången när se skulle kolla i öronenen och det var hemskt när han grät så idag ville jag hellre trösta efter och slippa hålla fast.) och in i näsan och körde även in en slang i näsan för att titta in bakom. Läskigt och han grät och skrek såklart men det var klart på 10 sekunder så det var bara att andas och hålla ut och trösta efter. Modiga killen!

Och allt såg bra ut som vi misstänkte, skönt. Nu väntar avstämning med barnläkaren på torsdag över telefon och sedan blir det nog en nattregistrering för att se över andningen, andningsuppehåll och så att han syresätter sig ordentligt. 

SuperC fick dela en isglass med mig ikväll eftersom han hade varit så modig. Såna här dagar behöver man få lite extra lyx!

Och så ville jag testa om han gillade isglass om jag ska vara ärlig, haha. Snart börjar ju Februari och jag har läst om denna ”Vabruari” överallt och förbereder hemmet inför en eventuell liten sjukis. Fyy, har hört om alldeles för många som varit magsjuka nu så jag har börjat preppa med isglass, vätskeersättning och alvedon. 

Imorgon är allt back to normal och det blir förskola, jobb och så ett läkarbesök för mig. 
Men nu tar vi kväll va?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Två veckor inne med 3 sjuka barn i rota-viruset. Ungefär de värsta veckorna i våra liv.. haha! Men nu hoppas vi att vi slipper sjukor resten av året 🙏🏼

    Hoppas att ni slipper det, glass kan man äta ändå 😉

  2. fanny s

    Duktiga Charles! Jag avskyr när barnen ska undersökas på olika vis, är ingen hönsmamma i vanliga fall, men blir så blödig när de sitter i ett undersökingsrum. Har haft en dåliga erfarenhet med klumpig läkare som verkade ovan (eller bara okänslig?) med barn, så det har satt sina spår. God kväll!