Mitt hemmakontor – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Mitt hemmakontor

Johanna – note to self. Ta INTE bilder där du försöker blinka med ena ögat till bloggen. Eller ta dem inte alls, du ser helt vansinnigt rolig ut! Okej?
 
 
Så där ja, fotograferingen är klar och gick bra. Jag hade lite klädpanik precis innan eftersom fotografen sa att något färglatt vore härligt men jag kände mig liksom inte bekväm i en färglad klänning när de ska fånga att jag jobbar hemma. Men valde att låna Donnas rosa skjorta (eller egentligen syrrans skjorta som hon inte gillar men tänker att hon ska spraa till Donna så jag fick låna den så länge – perfekt ju!) så det blev ju en kul grej att den är med på bild.
 
Så här såg hemmakontoret ut idag:
 
Inte så pjåkigt hemmakontor – ni skulle se hur det se ut där uppe i det riktiga kontoret, haha. FULL kaos, det rummet används just nu till avlastningsrum av allt möjigt och jag längtar så tills vi hinner få rätt på det. Så länge sitter jag här nere vid matbordet och jobbar. Tänk, bröllopsmöte igår och fotograf idag, jag älskar att jobba hemifrån!
 
Däremot rinner tiden ifrån mig och jag fick tillbaka mitt första kapitel från bokförlaget på förmiddagen så istället för att göra allt det där jag borde göra så fastnade jag i att läsa igenom deras notes såklart. Det pirrar ju SÅ mycket i magen – i helgen ska jag skriva kapitel två när jag är i Stockholm!
 
För det är ju så, att jag flyger upp dit imorgon och kommer hem först sent på söndag. Det är första gången jag ska sova borta från SuperC två dygn och det känns lite i magen men ändå SÅ rätt. Rickard är så taggad på deras grabbhelg och de behöver sin tid såklart, det är dags. Själv ska jag springa på möten imorgon och träffa syrran och Donna en sväng och sen väntar bröllopsmässan med min praktikant innan jag ska äta middag med mina fina tvillingar på kvällen! Och på lördag är det jobb – bröllopsboken ska skrivas och hela omslagsfotograferingern planeras men på kvällen ska jag och syrran och Mia äntligen ut och käka. Det kommer bli FANTASTISTK – som jag längtar! Och så har vi ju NK BRÖLLOP på söndag där vi håller ett litet exklusivt event – det finns några biljetter kvar om ni vill komma på afternoon tea med champagne och inspiration.
 
Nu däremot ska jag strax hämta Charles och gå till lekplatsen på playdejt med en av de andra kidsen på förskolan och hans pappa. Vi pratade om det imorse så vi ska köra fruktmellis och lek där en stund, blir perfekt!
 
 
 
 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.