Havsbad & spa – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Havsbad & spa

Vi hade så himla fina 5 (!!!) timmar på spaet igår, jag och Martina. Det är ett litet, gulligt spa som ligger här på Näset. (Näset är Höllviken, Falsterbo och Skanör som ligger i ett sträck här nere.) 

Först fick vi fotbad, sedan låg vi ute i en varm källa under bar himmel själva i över en timme och pratade innan vi gick in och bastade och laddade för årets kallaste havsdopp! 

Det är en liten bit att gå ut till bryggan men vi hade bestämt oss för att promenera i stillhet dit och njuta av att vi vågade utmana oss själva. 

(Käppställ – hur gulligt?!) väl framme var set bara att ta sats och springa i, brrrr

Och efteråt sprang vi upp lika fort igen, haha. Ingen stillhet precis där och då men oj så lyckliga vi var efteråt!! We did it!

Det fick bli bastu direkt efter igen och då passade vi på att lägga en hårinpackning. Sedan avslutades besöket med en helkroppsmassage var, jag tog sen först och därefter hade jag hela spaet för mig själv en timme när Martina fick massage. Galet lyxigt! 

Idag vaknar jag öm i kroppen från både massagen och nattens bärande (även om jag körde bärsele) men ändå mjuk i själen. Idag får ser bli yoga med Martina när C sover dagsnap för att bygga på gårdagens spa!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.