50 trisslotter senare – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

50 trisslotter senare

Gårdagens stora mission var att skrapa 50 trisslotter som vi fick när vi köpte bilen… 

Man trodde ju där skulle ligga en miljon där i men icke – totalt 500kr var allt vi fick ihop, haha. Vi ska köpa nespressokapslar för dem för Rickard fick en nespressomaskin av mig i julklapp. Annars har vi mest förberett inför ankomsten av våra gäster Mike och Martina som kommer idag också stannar till 1 januari. Vi har renbäddat, piffat och fixat i gäststugan till dem (så himla skönt att ha en gäststuga när det är som det är med C på nätterna så det inte känns jobbigt att för oss att ha gäster…) 

Jag och Martina ska iväg på helkroppsmassage och spa idag och killarna ska få spela golf på nyårsafton, annars ska vi mest äta god mat, busa med C, dricka skumpa och spela spel i flera dagar. Så himla mysigt!!!
Till något helt annat, kolla bilden i min timehop (som visar vad som hände på samma dag varje år bakåt) på Charles för exakt ett år sedan:

Det är på flyget till Mexico, typ första gången han tittade på tecknat och jag tror det var Dora, haha. Morgan Alling satt bredvid oss och tyckte denna lilla filuren skötte sig galant. Tänk, snart åker vi igen!!

I slutet på februari åker hela min familj tillbaka till Mexico för två veckors sol, bad och guacamole, som vi längtar!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anonym

  Lotter är något av ett lurendrejeri. Sägs att det är större chans att träffas av blixten två gånger än att vinna högsta vinsten på Triss. 😁

 2. Frida

  Hej, tack för en fin blogg!! Jsg undrar också vart ni ska åka? Vilket hotell? Storfamiljen ska åka nästa jul och vi vill gärna ha tips på ställe som passar både vuxna och barn! Kramar till dig

 3. Anonym

  Hej, tack för en fin blogg!! Jsg undrar också vart ni ska åka? Vilket hotell? Storfamiljen ska åka nästa jul och vi vill gärna ha tips på ställe som passar både vuxna och barn! Kramar till dig

 4. Malin

  Haha så roligt med Morgan! Lite svettigt hamna bredvid en kändis när man ska flyga med bebis haha :))) skönt det gick bra (även om de är vanliga folk förstås men ändå)

 5. Susanne

  Gäster till 1 dec, det var generöst av er 😉 Skoja bara, fattar att det.blev.lite fel bara! Skönt med Mexico! Vart i landet åker ni? Gott nytt år!