Johanna Kajson

Ny inredning & 25% rabatt hela veckan!

I stolt samarbete med Ellos
 
Hörreni, barstolarna har kommit och det blev SÅ bra till vår köksö. Jag fick ju för mig att de skulle vara för låga men de är verkligen perfekta till en köksö och iom att de är lite skålade så är de dessutom sköna att sitta på. Där ska jag sitta och dricka vin när Rickard lagar mat (haha).
 
Ellos kör dessutom 25% på ett helt köp hela vägen fram till 18 december med koden 345452
 
 
 
Och sen mattan, åhhhh den där mattan. Jag förstår verkligen att den har blivit så populär för den lyfter ett helt rum och är så gosigt mjuk och skön. Jag sitter ju mycket på golvet med Charles och han lägger sig ner med sitt lilla huvud och vilar mot den emellanåt. 
 
Mattan, mina pyjamasbyxor och mina skor kan du t ex hitta på Ellos (adlink)
 
Köpte dessa fina handdukarna också, tänkte att de är fina till gästhuset. Bra julklappstips.
 
 
 
I helgen ska jag passa på att shoppa de sista julklapparna, jag kör allt som nätshopping i år, så himla skönt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

*Alla länkar är adlinks!
Villkor för rabattkoden: N
ybeställning på kläder, skor, hemtextil, inomhusbelysning, tapeter eller mattor på Ellos.
Gäller max en gång per kund, t.o.m. 2016-12-18. Kan ej kombineras med andra erbjudanden, prissänkta varor eller varor märkta med ”kampanjpris” eller ”design by”. UGG, Odd Molly, SPANX, Vagabond och Odd Molly home är undantaget rabatten.Gäller max en gång per kund. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina

    Hej Johanna! Vi renoverar just nu ett hus och har bestämt oss för att ha en köksö i köket. Nu kliar det i fingrarna efter att beställa massa fint att inreda med. Vi har kollat på barstolarna ni har i ert kök och tänkte därför passa på att fråga om ert mått på köksön. Hur hög är den och vad är längden? Får man plats med tre i rad eller är det två som är bäst? 😊