Johanna Kajson

Att gifta sig utomlands

Bröllopsfrågan:
 
Hej! Jag och min pojkvän (nu fästman! 🙂 ) har ganska nyligen förlovat oss och planen är att gifta oss på Irland där han kommer ifrån. Men jag börjar redan stressa över hur det kommer att gå att planera ett bröllop från ett annat land när man själv inte kan vara på plats och träffa alla leverantörer etc. Har du något bra tips på vad vi ska prioritera och vad vi kanske kan låta andra som finns på plats sköta? //”
 
GRATTIS! Irland låter ju precis hur coolt som helst, wow! Jag brukar verkligen rekommendera att man tar hjälp av en bröllopskoordinator i det landet man ska gifta sig – i ert fall Irland. Att hitta en lokal, duktig bröllopskoordinator vid platsen där ni ska gifta er gör att denne kan samla alla era önskemål och ta fram förslag om leverantörer över mail och skype – så jobbar jag med alla mina utomlandsbrudpar som ska komma hem till Sverige och gifta sig. Om ni dessutomt hinner åka dit en gång eller två innan ni gifter er så kan koordinatorn ha bokat upp 2-3 dagar hos alla leverantörerna där ni får titta, känna, provsmaka, testa osv på ett effektivt sätt men kan säkerställa att allt blir precis så som ni tänkt er. Sedan kan ni ju fixa trycksaker, kläder, ringar och en massa sån här hemma i Sverige i lugn och ro såklart. Stort lycka till!
 
3 inspirerande bröllopsbilder jag har i mina mappa just nu…
 
 
 
 
 
Alla bildkällor här
 
 
 
 
 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Vera

    Hej! Vi har gift oss i Ungern, både min man och jag kommer därifrån, har familjen där. Min mamma fick agera som bröllopskoordinator 🙂 det gick bra att prata med vissa leverantörer via Skype, stämma av via MSN. Vi åkte dit kanske 4-5 ggr innan (hade planerat bröllopet iofs i nästan 2 år), och var där en hel vecka innan bröllopet. Den veckan var … Well, not gonna lie, den var intensiv 🙂 det gick jätte bra och hela bröllopet kostade lite mindre än i Sverige också (nu har jag noll koll på priserna på Irland). Lycka till!