Små betydelsefulla kransar – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Små betydelsefulla kransar

 

 

Att flytta in halvvägs in i julen är lite klurigt för mig, jag vill ju ha extra allt och brukar redan ha granen på plats. (men oftast för att vi har sagt hejdå till den redan 19 dec och varit hemifrån 2-3 veckor… i år är vi ju hemma över både jul och nyår så därför får det vänta lite… kanske nästa helg?) Jag vill ha massor med saker men har bestämt mig för att bara göra det som tiden räcker till och som känns kul och mysigt – inget bara för att.

På framsidan ville jag ha två stora kransar men har inte hunnit köpa några stommar så istället blev det ett enklare pyssel med saker vi hade hemma och i trädgården. Som elefanttråd som jag virade ihop två och två till stomme och grönt och kottar från vår egen trädgård. Det blev faktiskt en häftigare upplevelse att kunna plocka ihop och göra egna kransar spontant en kväll förra veckan!

 

Nu hänger de där på pelarna och jag kan inte fatta att jag kunde plocka granris från vår egen gigantiska gran, haha. Mäktig känsla!

 

Tänk vad fint med granris längst taket mellan pelarna också såg jag nu på översta bilden. Kanske nästa år, jag skulle kunna gå loss hur mycket som helst!!

 

 

Nu ska jag och Charles åka på utflykt med bilen för första gången, wii vad spännande. Och läskigt, vi utmanar oss lite varje dag och nu bor vi själva från tiidgt imorse till sent torsdagskväll så vi har planerat in små äventyr varje dag. I förmiddags besökte vi närmsta lekparken t ex och gick en promenad hand i hand på vår gata. Han är så cool när han bara går och går min lilla älskling.

 

Hörs ikväll när jag nattat C!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.