Lucka 3: Vilka tre drömmar har du som du vill uppfylla i närtid? – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Lucka 3: Vilka tre drömmar har du som du vill uppfylla i närtid?

 

Lucka nummer 3: Vilka tre drömmar har du som du vill uppfylla i närtid?

(Skriv ner dem på en lapp och lägg en plan på hur du kan uppnå dem)

 

Okej detta var en klurig måste jag själv säga, och då har jag hittat på luckan, haha! Jag började genast tänka på långsiktiga mål som att någon gång försöka få till ett syskon till Charles, att få åka till USA hela familjen och att lansera en ny idé jag har för bolaget MEN nu står det ju kortsiktiga drömmar så här kommer dem istället:

 

Gå på spa och massage och återhämta mig rejält i kropp och själ. (Mina muskler krampade verkligen ihop totalt vid senaste huvudvärksattacken och muskelsmärtan har inte släppt, varenda muskel är stel som en pinne och öm som den värsta fiolsträng.) Drömmen är att få rätt på musklerna och få till en bra plan på hur jag ska återställa kroppen efter attackerna, jag tror det är dags att hitta en sjukgymnast här nere som jag kan gå till regelbundet och sedan är jag riktigt sugen på att testa en naprapat, osteopati eller homeopati – jag tror där kan finnas mycket att utforska för min hälsa.

 Min plan är att boka någon massage innan årskiftet och boka en tid till sjukgymnast snarast möjligt
 
 
 
Att julbaka en massa och fika och mumsa på det gottiga hela december. Jag älskar att baka lussekatter, pepparkaksdeg, pepparkakor, mormors julskorpor, rocky road, pepparkakspops, kola, knäck – you name it. Jag vill verkligen ta mig tiden att småpyssla med sånt gott i köket under december och ha på härlig julmusik i bakgrunden…
 
Min plan är att göra lite varje dag – jag börjar redan idag med rocky road!
 
 
 
 
 
 Och så drömmer jag om att få springa längst havet en solig vinterdag med så lite blåst som möjligt (haha, välkommen till Skåne!!) och att benen och flåset känns okej så jag orkar hålla ut i 30 minuter. Det var ju längesedan jag sprang nu (blev mest styrketräning iom att jag oftast tränat på dagarna och haft C på Minisats) så jag är beredd att backa tillbaka och köra en nystart sakta men säkert Jag ska läsa igenom min löparskola för nybörjare igen och backa bakåt så att det känns kul och inspirerande. Och nåbart.
 
Här ska jag springa ner inom närtid…
 
 

 

Detta är en del av Kajsons julkalender – vill du också vara med så läs mer här

 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Therese

  Jag blev så inspirerad av din löpning innan och fick själv en nytändning av det. Förlöstes med kejsarsnitt för 10 månader sedan och nu sedan dottern blev 6 månader har jag sakta men säkert trappat upp. Är idag uppe i 6 km två gånger i veckan och det är precis lagom för mig. Blir så inspirerad av dig och din blogg! Heja!

 2. Frida

  Grym är du!
  Jag köpte precis en bok "den magiska milen" och har börjat träna på nivå ett i den. Även om jag inte alltid vill springa milen, vill jag ha ett långsiktigt mål.
  Tänk så du inspirerat att öka med en minut. Började förra hösten och vill nu utveckla!

 3. Frida

  Grym är du!
  Jag köpte precis en bok "den magiska milen" och har börjat träna på nivå ett i den. Även om jag inte alltid vill springa milen, vill jag ha ett långsiktigt mål.
  Tänk så du inspirerat att öka med en minut. Började förra hösten och vill nu utveckla!