Lucka 2: Vem är din förebild i livet just nu – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Lucka 2: Vem är din förebild i livet just nu

Lucka nummer 2: Vem är din förebild i livet just nu

(Vad är det som gör att detta är din förebild? Finns det något du kan apa efter?)

 

 

Jag inspireras otroligt mycket av bloggare för tillfället och mina vänner är de bästa på detta. Varför har jag aldrig sett bloggen eller mitt namn som ett varumärke innan? Jag har jobbat så otroligt hårt på att Great Weddings – mitt bröllopsföretag – ska vara ett starkt, profesionellt och grymt varumärke. Det starkaste på bröllopsmarknaden, och det måste jag nog våga säga att jag lyckats med men det är inte Great Weddings som varit det som blivit mitt varumärke inser jag utan det är jag – Johanna Kajson. Och efter att ha fått höra att jag är för mycket, för högljudd, tar för stor plats, för energisk, att jag inte ska tro att jag är något osv osv osv hela mitt liv känns det förbannat skönt (rent ut sagt) att som 30åring ha landat i att jag är som jag är och jag duger bra ändå. Jag vet ju att jag är en omtänksam människa, att jag är empatisk, kärleksfull, närvande och prestigelös men jag glömde bort det ett tag och trodde på vad folk sa till mig, så himla dumt!

 

Så, inför 2017 ska jag inspireras mer av mina förebilder i influencers-världen och våga köra på, satsa och ta plats. Våga jaga utmaningar, våga växa på blogg och youtube, våga välja bra samarbeten och våga tro på mitt varumärke och våga nya projekt som har med det att göra. Jag ska apa efter tvillingarna Lagergren som säger vad de drömmer om högt och jag ska våga tänka som Isabella – att man ska köra på och att ett misslyckande är helt odramatiskt och ett steg i vägen till det som faktiskt lyckas. Och att man ska göra det man är bra på och outsourca det andra. (Kanske dags att ta in en revisor och skippa bokföringen? Och köpa lite självutvecklingskurser och föreläsningar? Och ta hjälp med hemsida och google analytivcs? För att nämna några…) 

 

En annan kvinna som inspirerar mig mycket nu är Claudia Galli Concha som också är med i min julkalender i år trots en nyfödd liten bebis och att hon, precis som jag, är heltidmammaledig med sin förstfödda dotter som är lika gammal som Charles. Claudia vågar prata högt om hur satsar på bloggen och instagram och tipsar generöst om hur man kan tänka för att nå fler läsare och växa. In och läs hennes luckor också vettja.

 

 Jag har framförallt mammor som jonglerar att driva sin kariärr och utveckling framåt och samtidigt vara mycket hemma med barnen. Livet som egenföretagare & mamma – de är mina hjältar just nu!

 

Detta är en del av Kajson julkalender – vill du också vara med? Läs mer här.

 

Kommentera gärna med era luckor varje dag på min lucka så kan vi alla följa varandra, här är er jag hittade igår:

 
http://www.blondinbella.se/
http://claudiagalliconcha.se/
http://lovis.vimedbarn.se
http://nouw.com/lindaring
http://nouw.com/frusvensson
http://jackiekostin.blogg.se
http://www.minimat.se               
http://www.angelasand.blogg.se/
http://lillahell.com/
(erikaafpetersens)

 http://nouw.com/mysslipysli
http://elinjosefina.vimedbarn.se/
http://hannahphilip.vimedbarn.se/
http://nouw.com/nathalielc
http://linepus.sprayblogg.no/
http://finest.se/estyled/
http://prinsessansdagbok.com
http://nouw.com/rebeccadenise
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Så himla bra luckor! Jag var med förra året och är med i år igen 🙂 Våra söner är ungefär jämnåriga så himla kul och följa dig. Kram!

 2. funkisistan

  Hej, GAH! lite nervigt det här, första gången jag länkar tillbaka till min egen blogg! Jag har precis startat den, har så många gånger tänk jag skall men inte riktigt fått tummen ur, men nu. Och med din adventskalender, om inspirationen tryter har jag alltid dina luckor varje dag som håller mig igång. Blondinbella är min förebild just nu, den tösen hon kan hon (japp HAJA Eslöv!) skall bara få rutin på att skriva..
  Kram å tack för en fin blogg!

 3. Anna

  Heja dig Johanna! Det är precis därför jag gillar dig och din blogg. Du vågar tro på dig själv och dina drömmar men samtidigt upplever jag dig som otroligt ödmjuk. Jag läser helst om hur du får mammalivet att fungera med jobb och blir glad varje gång du skriver något om det. Vore kul med ett inlägg där du berättar hur du tänker och hur du rent praktiskt får ihop det. För att vara mammaledig är ett heltidsjobb bara det, sen att du lyckas driva företag och blogg samtidigt är imponerande. Hatten av säger jag och tack för all inspiration.