Stockholmseken – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Stockholmseken

Titta här vad som överlevde flytten och som kan planteras här nere i Skåne så småningom…

Mitt ekollon har blivit en späd liten miniek, så himla coolt!! Någon som vet hur länge man kan ha dem i vatten innan de ska planteras i kruka och sedan ut i trädgården?

Jag älskar att vi fått till lite grönska här hemma redan för med växter känns det mer levande och ombonat. Köpte en vit julstjärna igår också, kör mest på grönt och vitt nu fram till efter lucia när vi går loss på det röda! Och sedan efter 27e så går vi över till grönt, vitt och silver vid nyår. En trestegsraket kan man säga, haha.

(Natten var för övrigt bättre och Rickard gick upp med Charles 5:30 så jag kunde få sova vidare två timmar till – tacksamheten är enorm när man får komma ikapp lite så!!)

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och byta om från pyjamas för idag ska vi träffa en vän och hennes lilla son på ett fik här i Höllviken nu vid tio. Hon är också mammaledig och är en tjej jag dansade med när jag var liten och en av min syrras kompisar. De bodde faktiskt i Barcelona ihop en sväng! Älskar när jag får sno åt mig syrrans vänner, haha.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.