Johanna Kajson

Jul utanför vårt hus

Vi promenerade till BVC imorse och det tog typ 20 minuters promend på urmysiga små gator med fina hus, sommarstugor och större pralats… Det är en så härlig mix här i Höllviken och folk har verkligen gått loss på adventspyntet och även julpyntet redan – älskar det!
 
Vi fick ju upp två enar med ljusslingor i helgen iaf men efter BVC-mötet promenerade vi vidare till en galleria som ligger här i Höllviken som heter Toppen-gallerian och där passade vi på att köpa två adventsljusstakar också och när vi kom hem fixade jag till dem och lite mer på altanen. Små steg varje dag tänekr jag – men vi kommer aldrig hinna ikapp grannen som har det vackraste julpyntade huset i jag sett – jag ska fota det till er i veckan men OMG, det måste vara amerikanare för det är extra allt precis som jag älskar!
 
 
 
Vi har iaf planterat en liten gran som svärmor tog med från Småländska skogarna och med lite vitmossa som också plockades i deras skog blev det riktigt mysigt och fint på vårt cafébord tycker jag. Framförallt med nya adventsljusstaken i bakgrunden…
 
 
Och på äppellådan blev det några grangrenar som hade blåst av Höllvikens stora stadsgran, de låg på marken framför biblioteket och såg så ledsna ut så då plockade jag och Charles med oss dem hem, det gjordet det lilla extra tillsammans med jullrosen och några kottar vi plockat i VÅR TRÄDGÅRD. Kottar. I vår trädgård – herregud vad häftigt.
 
 
Det var så trevligt på vårt nya BVC, vi fick träffa BVC-läkaren och vår nya BVC-sköterska samtidigt (herregud vilket välkomnande!! I Stockholm var aldrig sköterskan med när vi träffade läkaren så det blev alltid dubbla tider och mycket att uppdatera varandra om. Vi fick ju remiss från vår BVC-läkare i Stockholm till en barnläkarklinik men eftersom vi skulle flytta tyckte barnläkaren i Stockholm att det var bättre att vi påbörjade processen i Skåne i stället så idag var mest ett möte för att få en remiss till barnläkaren i Trelleborg.
 
 
Nu ska jag och Charles läsa lite böcker och mysa i soffan tills Rickard kommer hem. Vilken superdag det blev idag med!!!
 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.