Coolaste lägenheten i Stockholm? – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Coolaste lägenheten i Stockholm?

Jag får många frågor om inte syrran också ska/ kan flytta ner till Skåne men de har faktiskt previs köpt en ny lägenhet i Midsommarkransen i Stockholm och säljer sin fantastiska lägenhet i fantastiska Vasastan. Det är nog den coolaste lägenheten på Hemnet just nu, kolla bara:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det är visning nu på söndag och måndag, såå spännande… Bilden på innergården tog vi precis innan snön kom med min kamera, haha. Tur att vi kom på att vi skulle göra det fastän de inte hade köpt någon ny lägenhet än då för det där är världens bästa innergård och man har ju den uteplatsen som sin egen – galet lyxigt. (Vi har ju också bott på samma innergård, en av de mysigaste i Vasastan hävdar jag bestämt…)
 
Varför flyttar de inte ner till oss i Skåne och Höllviken då? Jo för att de trivs i Stockholm och har både jobb och vänner där, jag kan ju inte tvinga ner dem hit bara för att vi flyttat hit, haha. De har ett sommarhus i Rögla som ligger 45 minuter härifrån mot Ystad så vi kommer ses ofta ändå…
 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mina

    Cool lägenhet! Tyvärr slås jag (också) av alla stavfel och särskrivningar till bilderna. Mäklarna (som har en akademisk utbildning och dessutom tjänar oerhörd belopp i många fall) kan sällan stava ens till "fastighetsbeteckning". Suck! Detta är såklart inte din systers fel eller ansvar på något sätt. Fick bara nog nu när jag såg annonsen.. Med tanke på de arvoden som mäklarna begär borde vi konsumenter (säljare) kunna kräva en högre nivå..