Veckans vlogg – häng med på flyttdagen! – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Veckans vlogg – häng med på flyttdagen!

Jodå, mitt mobilnät orkade med att ladda upp veckans vlogg så här kommer den – MEN det kommer fler i veckan för jag filmade fortsättningen också så jag har delat in det i flera vloggar istället. Mer youtube åt folket, haha.
 
Jag filmade i fredags när vi flyttade från Stockholm och den känslomässiga stormen det var, alltså idag när jag tittar på det och sitter här i vårt underbara hus så känns det SÅ mycket bättre!! Skönt.
 
 
 
 
Häng med från tidigt morgon till jag har husnycklarna i min hand!
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Alldmnstories

    Oj Johanna, grät mig igenom hela klippet för det enda jag kunde tänka på var hur sorgligt jag också skulle tycka det var att flytta från Stockholm och alla våra vänner… åhhh måste kännas! Men såg ju senare att glädjen tog över väl nere i Höllviken och allt verkar ju ha gått så bra av vad jag har läst på bloggen! Puh ska torka tårarna här… all kärlek till dig och så glad att allt gått så bra! Ibland kräver förändringar stora tårar men det är ju oftast i den delen av förändringen ni var i i Sthlm, när set gamla fortfarande inte var släppt… sen går det uppåt. Håller tummarna! KRAM