Johanna Kajson

Shoppingmåndag

I stolt samarbete med Ellos
 
 
Alltså jag har väntat och väntat på att beställa den mest hypade, superfina och superfluffiga mattan i år tills vi väl hade flyttat ner och äntligen fått rätt på folkbokföringen för nya adressen och idag kunde jag ÄNTLIGEN klicka hem ljuvligheten som ska ligga vid vår blå soffa. Det komme blir SÅ mysigt där!!
 
Och när jag nu gick in på Ellos hemsida för att genomföra köpet såg jag att de hade något som hette Cyber måndag som en förlängning på Black Friday-shoppingrean som varit i helgen så då klickade jag hem den där fina adventsljustaken för halva priset och en fin julpyjamas i ekologisk bomull till Charles med. YES!
 
 
 
 
 
 
 
Sedan såg jag de fina bootsen som också var på halva priset bara idag så nu ska jag ge mig själv dagen på att klura på om jag ska ha dem i svart eller brunt, jag blev ju väääldigt förtjust i de bruna måste jag säga och jag har ju tittat på dem och bloggat dem förut så när de nu är 50% rea borde jag väl slå till?
 
Varför är där en hushållsmaskin mitt i allt kan man då fråga sig? Jo för att jag måste tipsa er om detta världsbästa mixersettet jag fick i julklapp av mina mamma för några år sedan som är det bästa redaskapet jag har i köket och jag såg att det var med på cybermåndag så här har ni ett riktigt bra tips till er själva eller att köpa till någon i julklapp – 50% på det bara idag. Jag använder inte min vanliga elvisp längre för denna är det enda som behövs, stavmixern klarar göra både soppor och hälsobollar med mandel och dadlar och den lilla mixerburka med knivbladen använder jag varje morgon när jag gör mina smoothies. Bästa!
 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.