Första riktiga dagen – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Första riktiga dagen

Nu sover Charles sin middagsnap på sitt rum och jag ska passa på att röja undan lite mail innan jag börjar laga lunch, egentligen hade jag velat packa upp garderoben också men det får bli ikväll eller imorgon tror jag. Vill njuta lite av att jobba hemifrån vårt HUS nu – här ska jag liksom ha mitt kontor och sitta och jobba varje dag. Det känns jättebra.
 
Charles ligger och sover på sitt rum, ser ni hur solen lyser in i hans ena fönster? Åh vad jag längtar tills vi ska fixa hans rum på riktigt!
 
Vi hann förresten baka lite pepparkakor igår innan Rickards familj åkte hemåt, farmor hade gjort deg och de små kusinerna hjälpte till såklart. Fast alla vet ju att degen är godare än pepparkakorna!
 
 
 
 
Så nu ska jag ta en pepparkaka och sätta fart med jobbet – det är lite klurigt när man inte har något bredband än men mobilsurfen funkar helt okej än så länge. Det är mest att ladda upp veckans vlogg jag är lite orolig för men vi får kanske ta oss iväg till något fik i eftermiddag och lösa det. Vi får se!
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. charlie

    åh vad underbart!!! Vi har ett hus i Falsterbo, som vi bara använder sommartid, du får mig att längta till underbara Skåne! världens bästa plats!
    Tack för världens mysigaste blogg!